Η τελευταία ώρα: Ο Αλέξης βλέπει κάτι στην τηλεόραση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με το δυστύχημα
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Αλέξης βλέπει κάτι στην τηλεόραση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με το δυστύχημα

Η τελευταία ώρα: Ο Νικόλας βρίσκει τη Λουκία και προσπαθεί να δικαιολογηθεί για τη συμπεριφορά αλλά η Λουκία του ξεκόβει κάθε επαφή.

Η Κάτια προσποιούμενη τη μεσίτρια μαθαίνει πληροφορίες για το παλιό σπίτι και καταλαβαίνει ότι η Μαρίνα της είπε ψέματα για το ποιος μένει εκεί. Την ψαρεύει και όταν η Μαρίνα της λέει ότι έχει πάλι ραντεβού με την ίδια πελάτισσα, αποφασίζει να την ακολουθήσει για να μάθει τι κρύβει.

Ο Νικόλας βρίσκει τη Λουκία και προσπαθεί να δικαιολογηθεί για τη συμπεριφορά αλλά η Λουκία του ξεκόβει κάθε επαφή. Την ίδια στιγμή στην εταιρεία ο Δαμιανός δίνει οδηγίες στη Μάντυ για το πως να συνεχίσουν το σχέδιό τους αλλά ο Ανδρέας του πιάνει στα πράσα. Η Έλλη και ο Μάρκος βγαίνουν ραντεβού σε μια όμορφη ταβέρνα δίπλα στο κύμα και έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Λίγο πριν φιληθούν όμως, ο Μάρκος το κόβει και της λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει. Τέλος, ο Αλέξης βλέπει κάτι στην τηλεόραση που θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με το δυστύχημα στη Ρόδο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Μαρίνα λέει στην Έλλη για τον τσακωμό του πατέρα της με το θείο της. Παράλληλα η Λουκία αναστατώνεται μετά από μια εξομολόγηση του Νικόλα. Η Έλλη ξεκινά τις συνεδρίες με την ψυχίατρο και της αφηγείται το όνειρο, ενώ η Κάτια προκαλεί ξανά τον Κωνσταντίνο.

Λίγο αργότερα, η συνάντησή με δυο πρόσωπα, θα φέρει τα πάνω κάτω. Γιώργος και Κική αντιμετωπίζουν νέο πρόβλημα στη σχέση τους.

Η Ζωή παραμένει καχύποπτη για τον Γεράσιμο, τη στιγμή που κάποιος τον παρακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ζαμπίδης: Αυτό είναι το επίμαχο βίντεο που πιάνει τους επίδοξους διαρρήκτες έξω από το σπίτι του

Η Μάρα Μεϊμαρίδη «ξαναχτυπά»! «Ζήτησα συγγνώμη! Η δήλωσή μου για τον Σαντικάι δεν ήταν άστοχη…»

Survivor: Σύντροφος παρουσιάστριας και ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved