J2US: Η γκάφα της Παπαδοπούλου - Αποκάλυψε κατά λάθος ότι η Πατούλη παραμένει στο show (video)
Media

J2US: Η γκάφα της Παπαδοπούλου - Αποκάλυψε κατά λάθος ότι η Πατούλη παραμένει στο show (video)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλό μεσημεράκι και αποκάλυψε πώς η Μαρίνα Πατούλη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο J2US.

H Μαρίνα Πατούλη μετά το τέλος του J2US ανακοίνωσε πώς αποχωρεί από το σόου και αφορμή στάθηκε η κριτική που της άσκησε η Δέσποινα Βανδή.

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και ξέσπασε κατά της τραγουδίστριας δηλώνοντας: «Με ενόχλησε προσωπικά κάποιο πρόσωπο… Με ενόχλησε όταν ακούστηκε (μην επικαλείστε το φιλανθρωπικό)… Ένιωσα άβολα… Θα μπορούσαν να μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία, όχι με αυτόν τον τρόπο (που μίλησε η Δέσποινα). Το ύφος και η αντιμετώπιση με ενόχλησε… Δεν έχει ευέλικτα αντανακλαστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι του επαγγέλματος που είναι καταξιωμένοι…».

Λίγες ώρες αργότερα η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Καλό μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό.

Όμως η τραγουδίστρια «έπεσε» στην παγίδα του παρουσιαστή και αποκάλυψε καταλάθος πως η Μαρίνα Πατούλη συνεχίζει κανονικά στο J2US, στο οποίο θα εμφανιστεί και το ερχόμενο Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέφερε: «Δεν έφυγε τελικά. Την πείσαμε. Έφυγε; Την πείσαμε, δε θα φύγει. Συγγνώμη… Μήπως εγώ κατάλαβα λάθος; Εγώ κατάλαβα ότι στο τέλος την πείσαμε… Η κυρία Πατούλη η οποία είναι θεά, γελάμε πάρα πολύ… ένιωσε άβολα, έτσι ένιωσε και είπε ότι ήρθε να στηρίξει το show. Τώρα την άλλη εβδομάδα δε ξέρω πάλι αν… Είναι αυθόρμητη. Μέχρι το Σάββατο υπάρχουν κάποιες μέρες θα δούμε. Θα είναι, απ΄ όσο γνωρίζω θα είναι».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την αποκάλυψη και την αμηχανία της τραγουδίστριας.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο πρωινό! Αρπάχτηκαν Λιάγκας – Σκορδά: «Αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες…»!

J2US: Ξαφνική αποχώρηση της Πατούλη! Ανακοίνωσε ότι φεύγει και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Διονύσης Αλέρτας: Έγινε μπαμπάς και μόλις ανέβασε την πρώτη φωτό του γιου του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved