The 2night Show: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Γρηγόρη μετά τον κορονοϊό από το σπίτι του! (video)
Media

The 2night Show: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Γρηγόρη μετά τον κορονοϊό από το σπίτι του! (video)

Απόψε το βράδυ (29/11) παρακολουθήσαμε μία εκπομπή Best of του The 2night Show καθώς λόγω της περιπέτειας του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον κορονοϊό, δεν ήταν δυνατόν να γίνουν γυρίσματα στο πλατό. 

Ο παρουσιαστής νόσησε από τον ιό πριν από περίπου δύο εβδομάδες ενώ λίγες μέρες πριν, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει στις εκπομπές που προβάλλονταν κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος μιας και ήταν ήδη γυρισμένες, οι περισσότεροι από τους Prestige, μπάντα που εμφανίζεται στο The 2night show, είχαν νοσήσει από κορονοϊό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του, εμφάνισε συμπτώματα, που τον ταλαιπώρησαν, όμως κατάφερε να βγει νικητής και χωρίς σοβαρά προβλήματα μιας και ήταν εμβολιασμένος.

Όμως, μιλώντας δημόσια για την εμπειρία του, είχε παραδεχτεί:

«Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, είναι μεγάλη η αγωνία. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα…

Το στενάχωρο, Νίκο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις γιατί πονάει όλο σου το σώμα και είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Ξαφνικά θα πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς… να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος, το λέω απλά», είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου προ ημερών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και συνέχισε:

«Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ και συνεχώς σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω».

Πώς είναι σήμερα ο Γρηγόρης;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά από περίπου δέκα μέρες ταλαιπωρίας από τον κορονοϊό είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα σήμερα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το πρώτο βίντεο καθώς σιγά σιγά προετοιμάζει την επάνοδό του στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και στην καθημερινότητά του. Ξεπέρασε κάθε κίνδυνο και προφανώς και έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά για το The 2night Show, όμως απόψε δεν ήταν δυνατόν να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για την προβολή μιας νέας εκπομπής.

Απόψε λοιπόν είδαμε τον Γρηγόρη να μας "βάζει" στο σπίτι του και να μας ενημερώνει από εκεί για την κατάσταση της υγείας του αλλά και για τον λόγο που αυτή την εβδομάδα δεν θα καταφέρουμε να δούμε κάποιον νέο καλεσμένο. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του: «Γίνεται μία μάχη... είναι μεγάλη η αγωνία»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πέρασα δύσκολη νύχτα. Xθες ανακάλυψα ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θετικός στον κορονοϊό - Σταμάτησαν τα γυρίσματα της εκπομπής,The 2Night Show

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved