Σασμός: «Βόμβα» έριξε η Μαρία Τζομπανάκη! «Το αν ζει ο πατέρας του Άγγελου είναι το μεγάλο μυστικό»
Media

Σασμός: «Βόμβα» έριξε η Μαρία Τζομπανάκη! «Το αν ζει ο πατέρας του Άγγελου είναι το μεγάλο μυστικό»

Σασμός: Όσο οι εξελίξεις προχωράνε τόσο και περισσότερα spoilers κυκλοφορούν. Ένα από αυτά θέλει τον Άγγελο να είναι παιδί της Ανθούλας και του Μάρκου Βρουλάκη.

Το αν ισχύει ή όχι θα το δούμε βεβαίως στα επόμενα επεισόδια, ωστόσο η Μαρία Τζομπανάκη, η τηλεοπτική Καλλιόπη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά πως:

«Το αν ζει ο πατέρας του «Άγγελου» είναι το μεγάλο μυστικό». Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός αποκάλυψε πως έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Δες τι αποκάλυψε στο βίντεο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, Μαθιός και Αστέρης έρχονται σε άγρια σύγκρουση για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ Ο Μαθιός φεύγει από το σπίτι, ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Παράλληλα, ετοιμάζει μία πρόταση στον Άγγελο, που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Ο Κώστας μαθαίνει για τη σχέση της Άσπας με τον Στεφανή και ξεσπάει πάνω της. Εκείνη, σε άσχημη κατάσταση, θα αναζητήσει βοήθεια από τον Άγγελο.

Ο Μαθιός ζητά από τον Πέτρο να μαζέψει την αδερφή του, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε νέα κόντρα με την Αργυρώ. Ο πόλεμος Σεμίνας – Διονύση συνεχίζεται αμείωτος, την ώρα που η Αργυρώ φαίνεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Αστέρη…


Ο Μαθιός μαθαίνει πως η Βασιλική ήξερε για την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και συγκρούεται μαζί της, ενώ οι εντάσεις συνεχίζονται και με τον αδερφό του, κάτι που παραξενεύει την Καλλιόπη, η οποία προσπαθεί να μάθει τι συνέβη μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης

Σασμός spoiler: Έτσι θα είναι η ζωή της Άσπας μετά τον ξυλοδαρμό – Το spoiler της Βέρας Μακρομαρίδου

Σασμός: Μαθιός και Αστέρης έρχονται σε άγρια σύγκρουση

«Λύγισε» το Twitter με τον θρήνο του Βασίλη Σταματάκη όταν είδε νεκρή την αδελφή του, Ανθούλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved