Σοφία Φιλιππίδου: «Απέτυχα στην τηλεόραση γιατί ονειρεύτηκα ότι μπορώ να κάνω τα δικά μου πράγματα»
Media

Σοφία Φιλιππίδου: «Απέτυχα στην τηλεόραση γιατί ονειρεύτηκα ότι μπορώ να κάνω τα δικά μου πράγματα»

Η Σοφία Φιλιππίδου άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την απουσία από την τηλεόραση, την κακοποιητική συμπεριφορά που την σημάδεψε και η «ερωτική» συνάντηση με τον κουκουλοφόρο.

«Στο θέατρο Μεταξουργείο παίζουμε το έργο «Τα τρία φιλιά…η σταχτιά γυναικά», δήλωσε η ηθοποιός για τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

«Ευτυχία είναι να μπορέσω να ονειρευτώ κάτι και να έχω δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να το κάνω πραγματικότητα. Πιστεύω στην ευτυχία και την επιδιώκω», ανέφερε η ηθοποιός.

«Ένα γεγονός που με σημάδεψε, ήταν το χαστούκι που μου έδωσε ένας δάσκαλος στο δημοτικό επειδή μπέρδεψα μια λέξη στον εθνικό ύμνο», εξομολογήθηκε.

«Απέχω από την τηλεόραση γιατί δεν θέλω. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι στο χέρι μου να κάνω τηλεόραση και ότι είναι πολύ εύκολο, ενώ αυτό δεν ισχύει», αποκάλυψε!

Και συνέχισε «απέτυχα στην τηλεόραση γιατί ονειρεύτηκα ότι μπορώ να κάνω τα δικά μου «πράγματα». Προσπάθησα μερικά χρονιά, έγραψα τα δικά μου σενάρια, αλλά δεν κατάφερα τελικά να τα πουλήσω. Απέρριψα πολλές προτάσεις στην τηλεόραση, ωστόσο δεν μετάνιωσα κανένα «όχι» που είπα. Ήταν συνειδητά».

«Με τον σύντροφο μου είμαστε μαζί 30 χρονιά. Το μυστικό είναι ότι δεν υπάρχει βεβαιότητα πως θα είμαστε μαζί και την επόμενη ημέρα», δήλωσε για τη μακροχρόνια σχέση της.

«Όταν έπαιξα στην Επίδαυρο ήμουν ευτυχισμένη. Ανέβηκα τρομαγμένη στη σκηνή και μετρά την ερμηνεία μου, αισθάνθηκα ότι η σκηνή ολοένα και μεγάλωνε, στη συνέχεια ένιωσα ότι είδα το σκήνωμα μου και άρχισα να κλαίω», ανέφερε για τη συγκίνηση που ένιωσε όταν έπαιξε για πρώτη φορά στην Επίδαυρο.

«Στις διαδηλώσεις στα Εξάρχεια, ένας νεαρός κουκουλοφόρος ήρθε προς τα εμένα κατέβασε την κουκούλα του και μου είπε «εγώ είμαι». Ένιωσα μεγάλη αγάπη και συμπάθεια προς αυτή τη νεολαία. Δε φοβήθηκα καθόλου. Ήταν τόσο τρυφερό. Σχεδόν ερωτικό», ανέφερε η ηθοποιός για το τρυφερό τετ – α- τετ που είχε με ένα κουκουλοφόρο.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη!

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Φιλιππίδου: «Είχε πέσει βόμβα στο σπίτι του μπαμπά μου, ήταν βομβόπληκτος»

Σοφία Φιλιππίδου για καταγγελίες: «Ήξερα για κάποιες ναρκισσιστικές συμπεριφορές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved