Θάνος Τοκάκης: «Όποια κι αν είναι η σχέση μου με τον Φιλιππίδη, δεν αλλάζει όσα έγιναν»
Media

Θάνος Τοκάκης: «Όποια κι αν είναι η σχέση μου με τον Φιλιππίδη, δεν αλλάζει όσα έγιναν»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (30-11) ο Θάνος Τοκάκης.

Για πρώτη φορά ο γνωστός ηθοποιός που είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «50-50» όπου είχε υποδυθεί τον γαμπρό του, ενώ είχε υπάρξει και μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε για όλα όσα έχουν συμβεί.

«Η σχέση κάποιων ανθρώπων είτε ήταν καλή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση είτε ήταν κακή δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες, το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια, δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι καλό ή κακό εάν μία σχέση δική μου ήταν καλή. Σαν να το μικραίνει όλο αυτό.

Είναι πάρα πολύ λογικό να μη θέλουν να παίζονται άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται σε μια τέτοια διαδικασία όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης. Από την άλλη υπάρχουν και η ηθοποιοί, οι οποίοι πληρώνονται από αυτές τις επαναλήψεις και καλό θα ήταν να συνεχιστούν και να έχουν τις απολαβές τους», είπε ενώ για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε: «Ήμουν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά και έπεσα από τα σύννεφα. Είναι άσχημο να μαθαίνεις για ανθρώπους που γνωρίζεις ότι έχουν κάνει πιθανώς τέτοια πράγματα, γιατί δεν έχουν αποδειχτεί ακόμη»

Διαβάστε επίσης

Θάνος Τοκάκης: «Ο αδελφός μου «έφυγε» μόλις στα 44... Η αρρώστια του είχε επεκταθεί στον εγκέφαλο»

Ραγίζει καρδιές ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης μετά την κηδεία του αδερφού του

Δημήτρης Λιγνάδης: Έχει ζητήσει άδεια για την κηδεία της μητέρας του – Αναμένεται η απόφαση

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved