GNTM: Η ερωτική εξομολόγηση της Όλγας και η επιστροφή του Τάσου Σοφρωνίου σε ρόλο... έκπληξη!
Media

GNTM: Η ερωτική εξομολόγηση της Όλγας και η επιστροφή του Τάσου Σοφρωνίου σε ρόλο... έκπληξη!

GNTM 4: Το σημερινό επεισόδιο του GNTM (30-11), έκρυβε πολλές εκπλήξεις, καθώς και μια επιστροφή που δεν περίμενε κανείς, από ένα πρόσωπο, που μας είχε λείψει πολύ.

Το Greece's Next Top Model είναι το αγαπημένο παιχνίδι μόδας, το οποίο πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας και οι εξελίξεις του μας κρατούν με το στόμα ανοιχτό.

Μετά και την αποχώριση του Στυλιανού στο προηγούμενο επεισόδιο (29-11), οι ισορροπίες στο σπίτι έχουν αλλάξει και έχουν πλέον απομείνει οι καλύτεροι 7 του διαγωνισμού. Με την αποχώρηση του Στυλιανού, είδαμε να επιβεβαιώνεται και η σχέση του με την Όλγα Ντάλλα, μια φήμη που υπήρχε για καιρό και εκείνοι την επιβεβαίωσαν. Η Όλγα, στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου, προχώρησε σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση απέναντι στον Στυλιανό, λέγοντας ότι η ίδια κοιμήθηκε στο κρεβάτι του, για να μπορεί να νιώσει με κάποιον τρόπο ότι είναι κοντά της. Ανεφερε επίσης ότι μαζί ξεκίνησαν κάτι ιδιαίτερο συναισθηματικά και κανένας από τους δυο δεν είχε ξανανιώσει έτσι.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την Όλγα να μιλάει για τον Στυλιανό:

Λίγα λεπτά μόνο έμειναν ήρεμα τα παιδιά, αφού ο coach τους ο Γιώργος Καράββας τους χτύπησε του κουδούνι και τους είχε μια έκπληξη, την οποία σίγουρα δεν περίμεναν να δουν. Είδαμε τον παλιό γνώριμο του Greece's Next Top Model και fashion expert Τάσο Σοφρωνίου να εισβάλει στο σπίτι του GNTM και να δίνει αρχικά στα μοντέλα κάποιες συμβουλές σχετικά με την εικόνα, που θα πρέπει οι ίδιοι να δημιουργήσουν, μετά από το τέλος του διαγωνισμού.

Τον Τάσο Σοφρωνίου τον γνωρίσαμε όλοι από τον πρώτο και δεύτερο κύκλο του Greece's Next top Model το 2008 και το 2009 αντίστοιχα, ο οποίος κατείχε και τον ρόλο του art director. Ο ίδιος ήρθε απευθείας από το Παρίσι, για να συμβουλέψει και να εμψυχώσει τα παιδιά σε επόμενες δοκιμασίες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την επιστροφή του Τάσου στον διαγωνισμό:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Ένας ακόμα παίκτης αποχωρεί σε φορτισμένη ατμόσφαιρα – Η τελική εξάδα!

GNTM: Αποκαλυπτικός ο Στυλιανός για την Όλγα: «Ερωτεύτηκα τα πάντα σε εκείνη»

GNTM:Τα πρώτα λόγια του Στυλιανού μετά την αποχώρησή του, η σπόντα και το μήνυμα στο κορίτσι του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved