Χαμός στο Πρωινό: Αρπάχτηκαν Λιάγκας  - Σκορδά - «Είναι ανήθικο, άνανδρο και απάνθρωπο»!
Media

Χαμός στο Πρωινό: Αρπάχτηκαν Λιάγκας - Σκορδά - «Είναι ανήθικο, άνανδρο και απάνθρωπο»!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αρπάχτηκαν στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό! Τι συνέβη;

Η εκπομπή αναφέρθηκε στο θέμα που πρόβαλε πρώτη χθες, 30 Νοεμβρίου για τη νέα καταγγελία κατά ηθοποιού!

Η ηθοποιός κατήγγειλε το περιστατικό στο ΣΕΗ και όσοι είδαν την κατάθεσή της, δάκρυσαν. Ο ηθοποιός το Σάββατο διεγράφη από το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών!

«Με βιντεοσκοπούμε παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε! Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία, αλλά δεν με βοήθησε κανείς, πανικοβλήθηκα, για να το διαχειριστώ πήγα σε ψυχολόγο, μου πήρε καιρό να συνέλθω απ΄ όλο αυτό που είχα ζήσει…» ανέφερε στην κατάθεσή της η ηθοποιός!

Με αφορμή αυτό το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Η κυρία αυτή έχει κάνει τώρα παιδιά που να πάει να πει ποιος είναι και να μπλέξει….Πήγε στο ΣΕΗ και διεγράφη… Το σινάφι της το ξέρει» και τόνισε: «Ο γελοίος έδειχνε τη σεξουαλική επαφή και τώρα που το λέμε αυτό να προσέχετε να μην καταγράφετε τη σεξουαλική συνεύρεσή σας….»!

Η Φαίη Σκορδά τότε είπε ότι το γενίκευσε το θέμα και στην εποχή του κορονοϊού κάποιοι άνθρωποι έχουν μία επικοινωνία και τη συνεχίζουν μέσω social media και έρχονται πιο κοντά μέσα από φωτογραφίες και βίντεο «πρέπει να ξέρεις ποιος είναι ο άλλος… το για λίγο τι σε κάνει; Ανήθικο, άνανδρο και απάνθρωπο; Δεν έχει να κάνει με το για πάντα αλλά δείχνει πόσο ανήθικος και άνανδρος είναι κάποιος… Και οι ίδιοι ξεφτιλίζονται με αυτό που κάνουν»!

Δείτε πως εξελίχθηκε η έντονη κουβέντα τους παρακάτω στην εκπομπή, Το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Το πρωινό: Ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε και σε ένα μήνα θα γίνει πατέρας – Άφωνοι Λιάγκας-Σκορδά!

Το Πρωινό: Η παρέμβαση της Μαρίνας Πατούλη: «Θέλω να ξεκαθαρίσω για να μη γίνονται παρανοήσεις…»!

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό – Διεγράφη από το ΣΕΗ – Έκλαψαν με την κατάθεση της κοπέλας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved