Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης: Το Fame Story, o Νίκος Μίχας, το bullying και ο γιος του
Media

Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης: Το Fame Story, o Νίκος Μίχας, το bullying και ο γιος του

O Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Fame Story, στον γιο του αλλά και στο bullying που δέχθηκε σε νεαρή ηλικία.

«Τα καπέλα και τα σκουφάκια τα φοράω από το Fame Story. Συστήθηκα στο κοινό μέσα από το Fame Story», είπε!

Και συνέχισε: «Στις οντισιόν τα άτομα της παραγωγής με είχαν βγάλει «μοναχικό καβαλάρη» επειδή δεν συζητούσα πολύ. Δεν είχα αποφασίσει μέσα μου αν ντρέπομαι ή δεν ντρέπομαι».

«Δεν είχα οικειότητα με τις κάμερες και θυμάμαι που μου άρεσε η Καλομοίρα. Πώς τις αντιμετώπιζε. Και κατάλαβα ότι έπρεπε και εγώ να αρχίσω να κάνω παιχνίδι», συμπλήρωσε!

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης τόνισε ότι έχει κρατήσει επαφές με τον Νίκο Μίχα.

Στη συνέχεια περιέγραψε ένα ακραίο περιστατικό θαυμασμού: «Οδηγούσα το αυτοκίνητο και περνάω από σταθμό στην Εθνική Οδό και με ακολούθησαν τόσα πολλά παιδιά στην τουαλέτα και άνοιξαν την πόρτα.».

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης μίλησε και για το bullying που έχει υποστεί.

«Έχω υποστεί bullying. Δυσκολευόμουν στο σχολείο. Ήμουν μια φύση πιο καλλιτεχνική και μου έλεγαν ότι όλο αυτό είναι ανούσιο. Και στην τηλεόραση όμως έχω δεχτεί bullying και για τα μαλλιά μου και για το λευκό μου δέρμα», είπε.

«Η πατρότητα με έκανε να θυμηθώ πόσο σημαντικό είναι να έχεις το παιδί μέσα σου. Ο γιος είναι ζωγράφος, είναι εκπληκτικός», σημείωσε για το παιδί του.

«Τον Δεκέμβριο ξεκινάμε εμφανίσεις στην «Γκαλερί Δημιουργιών» στην Κηφισιά. Είναι ένας πολύ όμορφος χώρος», κατέληξε.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved