Άγριες μέλισσες: Πεδίο μάχης το Διαφάνι - Τα επεισόδια και οι ολόθριες συνέπειες
Media

Άγριες μέλισσες: Πεδίο μάχης το Διαφάνι - Τα επεισόδια και οι ολόθριες συνέπειες

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες μέλισσες.

Όλο το Διαφάνι είναι στο πλευρό του Λάμπρου εν όψει της δίκης του και θα του το δείξουν έμπρακτα, με ολέθριες συνέπειες. Την ώρα που οι Διαφανιώτες ετοιμάζουν διαμαρτυρία υπέρ του Λάμπρου στο χωριό, η Πηνελόπη αποφασίζει να ανοίξει ξανά την υπόθεση του Αλέξη.

Η πολύκροτη δίκη του Λάμπρου έχει ξεκινήσει και, όπως θα δούμε, όσα συμβαίνουν στη δικαστική αίθουσα τους επηρεάζουν όλους. Ο Πέτρος μάχεται προκειμένου να καταφέρει να αθωωθεί ο Σεβαστός και η υπόθεση του Λάμπρου αρχίζει να συζητιέται χάρη σε εκείνον. Όμως, οι κινήσεις του Πέτρου θυμώνουν τον Ντούνια, ο οποίος φροντίζει να τον τιμωρήσει. Εν τω μεταξύ, φτάνει η σειρά του Ακύλα να καταθέσει στο στρατοδικείο και ο Λάμπρος βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη ανακάλυψη. Ακόμη, η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει περισσότερο τη θέση του δασκάλου, ενώ η κατάθεση του Ακύλα παίρνει μια απρόσμενη τροπή.

Ο Ζάχος, έχοντας πια αμφιβολίες, αναλαμβάνει να μάθει τον ρόλο των Αβάντων στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ασημίνα και ο Πέτρος σκέφτονται μια ριψοκίνδυνη λύση για να βοηθήσουν στην αθώωση του Λάμπρου. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Οι δυο τους προτείνουν σε όλο το χωριό να διαδηλώσει υπέρ του δασκάλου για την άδικη φυλάκισή του και για όλες τις ψευδείς κατηγορίες για τις οποίες κρατείται όλους αυτούς τους μήνες. Μάλιστα, η πρωτοβουλία τους βρίσκει σύμφωνους όσους τον αγαπούν και τον νοιάζονται και, όπως θα δούμε γρήγορα, όλοι ετοιμάζονται για τη διαμαρτυρία συμπαράστασης στον Λάμπρο. Ο Ντούνιας, όμως, ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν και καταφθάνει στο Διαφάνι μαζί με τους άντρες του. Η προκλητική του στάση δημιουργεί αναστάτωση και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτραχυνθεί. Τα νέα φτάνουν και στο δικαστήριο όπου επικρατεί αναβρασμός με όσα εκτυλίσσονται στο Διαφάνι.

Λίγες ώρες μετά, η ειρηνική συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά τόσο ο Ντούνιας όσο και ο Ακύλας είναι αποφασισμένοι να τη διαλύσουν και το χωριό θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχωρεί. Οι Διαφανιώτες ενωμένοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να υπερασπιστούν μέχρι τέλους τον Λάμπρο, ενώ αντίθετα ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τους διαλύσει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δούκας και η Μυρσίνη καταφτάνουν στο χωριό.

Ωστόσο, η Πηνελόπη τούς ετοιμάζει μία δυσάρεστη έκπληξη. Η κοπέλα δέχεται μία επίσκεψη από έναν άγνωστο άντρα που θα ταράξει τα νερά. Πρόκειται για έναν σκληρό δικηγόρο, ο οποίος την προτρέπει να ανοίξουν ξανά την υπόθεση δολοφονίας του Αλέξη. Η Πηνελόπη, με αφορμή την επίσκεψη του άντρα, βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε για να τιμωρήσει τον πατέρα της, αν και ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να την αποτρέψουν.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη αρνείται να επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα που γίνεται έξω φρενών

Άγριες μέλισσες: Θα γίνει χαμός στα επόμενα επεισόδια με Ζάχο και Δούκα

Άγριες μέλισσες: Ο Ντούνιας αποκαλύπτει αν δίνει πραγματικά ξύλο στους συναδέλφους του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved