Σοφία Βογιατζάκη: Το επικό μήνυμα που έστειλε στον σκηνοθέτη του «Είσαι το ταίρι μου» (Video)
Media

Σοφία Βογιατζάκη: Το επικό μήνυμα που έστειλε στον σκηνοθέτη του «Είσαι το ταίρι μου» (Video)

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη, πως δεν έχει κόμπλεξ με την εμφάνισή της και αναφέρθηκε στην σειρά, Είσαι το ταίρι μου, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία!

Η Σοφία Βογιατζάκη δηλώνει πολύ χαρούμενη που παίζει στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

Αρχικά είπε: «Το ξέρεις ότι με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε “πόσο πολύ ομόρφυνες”; Αυτό που μου δίνει χαρά είναι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Οι φίλοι μου είναι οι άνθρωποι που είναι η μεγαλύτερή μου περιουσία. Η επιλογή μου είναι να ξορκίζω οτιδήποτε θα άφηνα να με στενοχωρήσει, γιατί η ευτυχία είναι επιλογή. Ο μόνος λόγος που πρέπει να στενοχωριόμαστε είναι οι σοβαροί λόγοι υγείας. Σε αυτή τη ζωή έχουμε έρθει για να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι».

Και τόνισε: «Εάν εμένα με ενοχλεί η εικόνα μου για οποιοδήποτε λόγο, αυτό θα βλέπουν οι απέναντι μου. Δεν έχω αισθανθεί ούτε bullying ούτε αρνητισμό. Ίσως να έχει συμβεί γύρω μου, εγώ δεν του δίνω ενέργεια και χώρο».

Η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον σκηνοθέτη της σειρά του «Είσαι το Ταίρι μου»: «Όταν έπαιξε η σκηνή με το επικό φιλί της Βίκυς και του Αλέξη, στέλνω μήνυμα επιτόπου στον σκηνοθέτη: “είμαστε όλες οι χοντρές στην Ομόνοια και πανηγυρίζουμε!”».
Προσπάθησε να μείνει μόνη της όταν βρήκε ένα σπίτι στα Μελίσσια αλλά τελικά έμεινε εκεί μόνο ένα βράδυ.

Εκείνο που θυμάται από τα Χριστούγεννα είναι τη μαμά της να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς της άρεσαν πολύ τα φωτάκια. «Έχω μία γλύκα, μία γαλήνη και μία ζεστασιά όταν σκέφτομαι τη μητέρα μου», είπε στην Ελένη!
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το άτομο τσακώνεται περισσότερο στο σπίτι της – Η αποκάλυψη on air!

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της «τρέλανε» τους συνεργάτες της – «Αν σκιστεί το φόρεμα, θα γίνω ρεζίλι»

Super Κατερίνα: Κατέρρευσε συνεργάτιδα της Καινούργιου - Ξέσπασε σε λυγμούς η Έλενα Πολυκάρπου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved