Γιώργος Παπαδάκης: Φώτο από την ορκωμοσία του μικρού του γιου -Συγκινημένος ο παρουσιαστής
Media

Γιώργος Παπαδάκης: Φώτο από την ορκωμοσία του μικρού του γιου -Συγκινημένος ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε την Παρασκευή στη Λαμία και συγκεκριμένα στο ΚΕΥΠ όπου παρακολούθησε την τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων της 2021 ΣΤ ΕΣΣΟ για να καμαρώσει τον μικρότερο γιο του Ιάσωνα Παπαδάκη.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε σήμερα, 3 Δεκεμβρίου ότι ορκίζεται στον στρατό ο μικρότερος γιος του, ο Ιάσωνας και πήγαινε στην Λαμία!

Ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε τηλεφωνικά και ανέφερε: «Πάω Λαμία για ρεπορτάζ, είναι οικογενειακό, με την άδεια των φίλων της εκπομπής. Είναι ένα από τα τρία ρεπορτάζ που δεν έχω κάνει στη ζωή μου. Πήγε στρατιώτης ο μεγάλος μου γιος ο Κωνσταντής, πήγε ο μεσαίος μου γιος ο Φοίβος, πήγε και το στερνοπούλι μου ο Ιάσωνας.

Δεν είχα πάει σε καμία ορκωμοσία, έτσι σήμερα θα πάω στην ορκωμοσία του Ιάσωνα μου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ουδείς αναντικατάστατος και ότι έχω υπέροχους συνεργάτες, καταπληκτικούς, που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά χίλιες φορές καλύτερα από μένα».

Πήρα άδεια από τη σημαία, για να έρθω να τιμήσω αυτή εδώ τη σημαία….”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη στο lamiareport, ο οποίος φανερά συγκινημένος από την εμπειρία, δήλωσε ενθουσιασμένος για τις εγκαταστάσεις στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου .

Δείτε τον Παπαδάκη στην ορκωμοσία του γιου του!

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαδάκης: Εκτός Καλημέρα Ελλάδα - Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας του (Video)

Καλημέρα Ελλάδα: Ο Λάζος Μαντικός έκανε το γεράκι on air και αιφνιδίασε τον Παπαδάκη

Γιώργος Παπαδάκης: Άστραψε και βρόντηξε για Βανδή - Μπισμπίκη: «Τι ενδιαφέρον έχει η σχέση τους;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved