Σασμός: Ο έρωτας που αποκαλύπτεται, το κουτσομπολιό και το άλλοθι
Media

Σασμός: Ο έρωτας που αποκαλύπτεται, το κουτσομπολιό και το άλλοθι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Η Καλλιόπη εξαφανίζει το όπλο με το οποίο σκότωσε ο Μαθιός τον Στεφανή, ενώ ο Αντώνης ζητά νέα εισαγγελική άδεια για να ερευνήσει το σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός, έξαλλος επισκέπτεται τον Μανόλη, πιστεύοντας ότι αποκάλυψε την αλήθεια στην αστυνομία!

Η Μαρίνα στριμώχνεται άσχημα, καθώς μια αδικαιολόγητη απουσία της από το σπίτι κάνει τον Πέτρο να την υποψιαστεί... Ο κίνδυνος ν’ αποκαλυφθεί ο παράνομος ερωτικός δεσμός της με τον Αντώνη είναι πια πολύ μεγάλος και τα κουτσομπολιά θα θεριέψουν, μαζί με τα ερωτηματικά. Μήπως ο ερωτευμένος Αντώνης στρέφεται κατά των Σταματάκηδων, παρασυρμένος από το πάθος του για τη χήρα Βρουλάκη; Ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενεμένος την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν. Πολύ σύντομα θα μάθει την οδυνηρή αλήθεια. Ο Αντώνης, όμως, δεν κάνει πίσω. Ζητά από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα! Η Καλλιόπη αναλαμβάνει να καλύψει την οικογένειά της. Ο Μαθιός προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε σ’ αυτόν η αστυνομία.

Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη βαλίτσα με τ’ αρχαία, που βρήκε στο ξενοδοχείο, αλλά δεν γνωρίζει ότι ο Διονύσης εμπλέκεται στο παράνομο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας. Τα νέα για τον επικείμενο γάμο της Σεμίνας φτάνουν στ’ αυτιά του Διονύση και εξοργίζεται. Η Στέλλα με τον Άγγελο έρχονται πολύ κοντά κι όλα δείχνουν πως ξεκινά μια μεγάλη ιστορία αγάπης.

Ο Μανόλης δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στο Ηράκλειο, που τον ταράζει, και βυθίζεται στον τρόμο, αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του. Τον Μαθιό. Ο Αστέρης με την Αργυρώ φεύγουν για να απολαύσουν ξέγνοιαστοι την εκδρομή τους, αλλά στο ίδιο μέρος με αυτούς βρίσκεται ο Παντελής, ο καφετζής. Το μυστικό τους είναι πια γνωστό στον μεγαλύτερο κουτσομπολιό του χωριού. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα ταράζει την Καλλιόπη και αναπροσαρμόζει τα σχέδιά της. Ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι η σχέση του με τη Στέλλα δεν είναι ρόδινη και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τα εμπόδια. Εξομολογείται στον Αστέρη τα συναισθήματά του για τη Στέλλα και αποκαλύπτει και σε εκείνη την πραγματική του ταυτότητα! Ο τσακωμός του με την Τζένη οδηγεί τον Νικηφόρο πίσω στο χωριό, την ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική κάνουν έρωτα στο σπίτι του... Θα τους πιάσει επ’ αυτοφώρω ή όχι;

Πηγή:Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Μαθιός μαθαίνει πως η Βασιλική ήξερε για την σχέση του Αστέρη και συγκρούεται μαζί της

Αλίνα Κωτσοβούλου: Η ηλικία, ο σύζυγος και ο ρόλος της ως Άννα Αγγελάκη στον Σασμό

Σασμός spoiler: Μεγάλη ανατροπή! Η Καλλιόπη κάνει πίσω και αποδέχεται τη σχέση του γιου της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved