Big Brother: Η παίκτρια που αποχώρησε και οι πέντε που πάνε ημιτελικό
Media

Big Brother: Η παίκτρια που αποχώρησε και οι πέντε που πάνε ημιτελικό

Big Brother: Μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό και τρεις δυναμικές γυναίκες του σπιτιού ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Το αποψινό BIG BROTHER LIVE είχε αέρα Survivor καθώς ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχτηκαν στο πλατό τη Μαριάνθη Κάσδαγλη (Survivor 4), τον Πάνο Αργιαννίδη (Survivor 1) και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Η Ανχελίτα προέβη σε αποκαλύψεις σπιτιού απαντώντας στις ερωτήσεις των συγκατοίκων της στο παιχνίδι της αλήθειας.

Ειλικρινείς απαντήσεις όμως είδαμε και από όλους τους ενοίκους του σπιτιού στις ερωτήσεις που δέχτηκαν την ώρα του live αφού ο Big Brother είχε ετοιμάσει μία ειδική ενότητα που αφορά όλους.

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα είδαμε και τον Νίκο να λυγίζει καθώς έμαθε από τον μπαμπά του πώς έγινε θείος.

Από το 14ο live δεν έλειψαν και τα αποσπάσματα που προβλήθηκαν σε πρώτη μετάδοση δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εμβαθύνουμε στα γεγονότα της εβδομάδας.

Εκεί, μάλιστα είδαμε και την πρόταση γάμου του Παναγιώτη στην Ανχελίτα, η οποία χαμογελώντας του έριξε άκυρο ενώ προς το τέλος αποκάλυψε πως της έκανε πλάκα.

Και αφού η ψηφοφορία έλαβε τέλος μάθαμε την παίκτρια που αποχώρησε και ποιοι είναι πέντε που πάνε ημιτελικό.

Η Ευδοκία, η Μαίρη και η Μαρία περίμεναν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού που με την ψήφο του υποστηρίζει τις συγκατοίκους που θέλει να παραμείνουν. Ποια αποχώρησε;

Δες την απάντηση στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved