The bachelor: Η όλο νόημα ανάρτηση της Αθηνάς μετά την αποχώρηση της
Media

The bachelor: Η όλο νόημα ανάρτηση της Αθηνάς μετά την αποχώρηση της

The bachelor: Η τελετή των ρόδων πραγματοποιήθηκε, η Αθηνά αποχώρησε και επανήλθε στα social media με μία ανάρτηση.

Στην τελική του ευθεία έχει μπει πλέον το ριάλιτι αγάπης με τις πέντε κοπέλες που έμειναν να συνεχίζουν να κάνουν τα πάντα με σκοπό να κερδίσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Χθες το βράδυ (4/12) στην τελετή των Ρόδων, ο μπάτσελορ έπρεπε να επιλέξει την κοπέλα που δεν θα έπαιρνε το πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο και θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Έτσι ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να μη δώσει τριαντάφυλλο στην Αθηνά, η οποία είδε την έξοδο λίγο πριν το φινάλε.

Το πρωί του Σαββάτου (4/12), η 33χρονη Αθηνά επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«So comes snow after fire, and even dragons have their ending!

Ακόμα και αν το ταξίδι στο @thebachelorgr έφτασε στο τέλος του, το ταξίδι της ζωής είναι ατελείωτο. Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή. Η χαρά δεν βρίσκεται στον τερματισμό αλλά στη συμμετοχή. Στόχευε στον ουρανό, περπάτησε αργά και απόλαυσε το κάθε σου βήμα. Είναι αυτό το μικρό βήμα μαζί με όλα τα υπόλοιπα που θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σου.

Το ταξίδι αυτό λοιπόν ήταν μια μοναδική εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μέρος του. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο σε όλους εσάς δηλαδή που με παρακολουθείτε, έχετε στείλει και στηρίξει. Με συγκινήσατε υπόσχομαι να κρατήσω το ενδιαφέρον σας και να προσπαθήσω να κάνω την καθημερινότητα σας λίγο πιο ευχάριστη . Να θυμάστε είστε όλοι υπέροχοι, ολοκληρωμένοι και μοναδικοί ακριβώς όπως είστε. Εάν θέλετε να αλλάξετε το οτιδήποτε ή υπάρχει κάτι με το οποίο δεν είστε ευχαριστημένοι, απλά κάντε το πρώτο βήμα και το δικό σας ταξίδι για να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε μόλις άρχισε ! Σας αγαπώ».

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε την παρακάτω gallery.

Διαβάστε επίσης:

The bachelor: Το βλέμμα του... Αϊνστάιν μπέρδεψε τα κορίτσια (video)

The bachelor: Η Ανζελίνα επέστρεψε και η Γιώτα έγινε... τούρμπο - Ο «φαρμακερός» διάλογος (video)

Φάρμα: Πρεμιέρα με... ανατροπές! Τα παράπονα του Γαρδέλη και η ξαφνική αποχώρηση της Σάσας Μπάστα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved