J2US: Ελένη Δήμου και Νίκος Κοκλώνης σε ένα ντουέτο έκπληξη στη σκηνή του σόου!
Media

J2US: Ελένη Δήμου και Νίκος Κοκλώνης σε ένα ντουέτο έκπληξη στη σκηνή του σόου!

J2US: Μετά την υπόσχεση της Ελένης Δήμου στον Νίκο Κοκλώνη, για ένα ντουέτο on stage, αυτό έγινε πράξη και μας ενθουσίασε όλους

Το σημερινό επεισόδιο (4-12) του Just the 2 of Us, έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, οι οποίοι κάθε Σάββατο παρακολουθούν το φαντασμαγορικό σόου και ψηφίζουν τα αγαπημένα τους ζευγάρια.

Ο παρουσιαστής του σόου. Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε on stage με την μοναδική και αγαπημένη του Ελένη Δήμου και έκαναν μια μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές, με μια μοναδική εμφάνιση στο πλατό. Οι δυο τους ξεκίνησαν με το τραγούδι "Πάρε πασά μου", πάνω στο οποίο η Ελένη Δήμου είπε κάποια πράγματα, σχετικά με την εποχή που γράφτηκε το συγκεκριμένο κομμάτι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όταν γράφτηκε το συγκεκριμένο τραγούδι, ήταν η εποχή που μπήκε στη ζωή μας το AIDS. To τραγούδι γράφτηκε για αυτόν τον λόγο, για την εμπιστοσύνη που μπορεί να δείξει κανείς και τη μονογαμία." Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε ότι όλο αυτό είναι και επίκαιρο, δεδομένου ότι η 1η Δεκεμβρίου ήταν και η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Oι δυο τους χάρησαν μια μαγική στιγμή στο σημερινό πλατό του σόου και τραγούδησαν με την καλύτερή τους ενέργεια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Πατούλη: «Δε μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή, φαντάζομαι ότι φρίκαρε με αυτό που άκουσε και είδε»

Η Super Κική μόλις χώρισε: «Μου έστειλαν screenshot τις συνομιλίες του με άλλες γυναίκες»

Ατύχημα για την Λάουρα Νάργες - Οι μελανιές και οι πρώτες δηλώσεις της! Θα εμφανιστεί στο J2US;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved