J2US: Την... πάτησε ο Κοκλώνης! Δεν θα κάνει μόνο εκείνος εκπλήξεις! Τού σκάρωσαν για τη γιορτή του
Media

J2US: Την... πάτησε ο Κοκλώνης! Δεν θα κάνει μόνο εκείνος εκπλήξεις! Τού σκάρωσαν για τη γιορτή του

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για την έκπληξη που του σκάρωναν οι συνεργάτες του και γενικότερα οι συντελεστές του J2US

Λίγα λεπτά μετά τις 12,00 λοιπόν τα μεσάνυχτα, διακόπηκε η ροή του σόου για να γίνει η έκπληξη στον παρουσιαστή ο οποίος σε κάθε live έχει πολλές εκπλήξεις.

Να όμως που τώρα ήταν η σειρά του να γίνει αποδέκτης μίας υπέροχης έκπληξης από τους ανθρώπους που δουλεύουν στο Just the Two of us.

Ο Νίκος Κοκλώνης έμεινε έκπληκτος καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα του ετοίμαζαν έκπληξη για τη γιορτή του που είναι την ερχόμενη Δευτέρα. Προκειμένου να τη γιορτάσει και τηλεοπτικά, οι συνεργάτες του είχαν οργανώσει τα πάντα και μάλιστα κάτω από τη... μύτη του ιθύνοντα νου του σόου, του Νίκου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου λοιπόν, με το... έτσι θέλω, είπε στον Νίκο Κοκλώνη να σταματήσει να μιλάει και μαζί με τους υπόλοιπους κριτές ανέβηκε στη σκηνή, με τη Μαρία Μπεκατώρου να απαντάει ότι έγινε... πραξικόπημα όταν ο παρουσιαστής τούς ρώτησε τι είχε συμβεί!

Ο Νίκος Κοκλώνης πραγματικά συγκινήθηκε όταν είδε και τους διαγωνιζόμενους να εμφανίζονται στη σκηνή με μπαλόνια πολύχρωμα και να τραγουδούν για χάρη του ένα γιορτινό τραγούδι αφιερωμένο εξαιρετικά σε εκείνον!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με την έκπληξη που εμφανίστηκε ξαφνικά στον Νίκο Κοκλώνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved