Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το γεύμα της Φιλιώς καταλήγει σε φιάσκο
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το γεύμα της Φιλιώς καταλήγει σε φιάσκο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας πέφτει στην παγίδα της Βαλέριας στην πρώτη πώληση τρούφας που κάνει, την ώρα που η Κατερίνα βρίσκει ξανά τον Παναγή στο κρεβάτι με τη Φένια και αυτή τη φορά είναι… ακριβώς αυτό που νομίζει! 

Ο Κανέλλος περιμένει πώς και πώς πληροφορίες για την Καρμέλα. Ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό. Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή και το πρώην ζευγάρι γίνεται ξανά νυν ζευγάρι, με τις ευλογίες του… Τζώρτζη!

Η Κατερίνα προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Καρμέλα παρουσιάζεται ως «αγία» στα αρχεία της αστυνομίας και ο Τζώρτζης μάλλον μπορεί να της φανεί χρήσιμος. Ο Θοδωρής κυνηγάει την παπαδιά και τρώει τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να μάθει περισσότερα για τη Μαφία της τρούφας. Ο Παναγής τη βοηθάει να κλέψει τον φάκελο του Βαλεντίνο κι εκείνη βάζει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο.

Σπαρταριστές καταστάσεις, που χαρίζουν άφθονο γέλιο, θα απολαύσετε στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από τη Δευτέρα 6 έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, στις 20:00.

Το γεύμα της Φιλιώς καταλήγει σε φιάσκο, αφού ο Ηλίας με τον Παναγή ανταλλάσσουν πολύ βαριές κουβέντες. Ο Τζίμης βγάζει τον άσο που κρύβει στο μανίκι του και ο εκβιασμός του Σάββα πάει περίπατο προς μεγάλη απογοήτευση των Ιταλών μας.

Η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη ο συνεταιρισμός να περάσει σε γυναικεία χέρια και παρασύρει όλες τις γυναίκες του Πλατάνου να επαναστατήσουν. Ο Ηλίας πέφτει στην παγίδα της Βαλέριας στην πρώτη πώληση τρούφας που κάνει, την ώρα που η Κατερίνα βρίσκει ξανά τον Παναγή στο κρεβάτι με τη Φένια και αυτή τη φορά είναι… ακριβώς αυτό που νομίζει!

Ο Κανέλλος περιμένει πώς και πώς πληροφορίες για την Καρμέλα. Θα προλάβει η Αλίκη να εξαφανίσει τη φωτογραφία της γιαγιάς της πριν πέσει στα χέρια της αστυνομικής αρχής του τόπου;

Διαβάστε επίσης

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία, όμως θα καταφέρει να τον κάνει να πέσει

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Φένια τραβάει μια «κόκκινη γραμμή» στον έρωτά της με τον Παναγή

Χαιρέτα μου τον πλάτανo: Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή που της είπε ψέματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved