DWTS: H Βασιλική Μιλλούση έβαλε φωτιά στο dance floor, χορεύοντας samba και οι κριτές έπαθαν πλάκα!
Media

DWTS: H Βασιλική Μιλλούση έβαλε φωτιά στο dance floor, χορεύοντας samba και οι κριτές έπαθαν πλάκα!

Στο σημερινό επεισόδιο του DWTS έκρυβε πολλές εκπλήξεις, εξαιρετικές εμφανίσεις και μοναδικές χορογραφίες, με τα ζευγάρια να βάζουν κάθε φορά τα δυνατά τους. 

Το Dancing with the stars έχει επιστρέψει για τα καλά και μας κρατά συντροφιά κάθε Κυριακή βράδυ, παραδίδοντάς μας ιδιαίτερα μαθήματα χορού. Τα ζευγάρια είναι κάθε φορά πανέτοιμα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν πολύ καλά σε οποιοδήποτε στυλ χορού και αν τους ζητηθεί.

Σήμερα (5-12) το Dancing with the stars έχει αφιέρωμα σε δεκαετίες, με χορούς και τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει. Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε ότι ο επόμενός της στόχος είναι να φτάσει στην 8αδα του διαγωνισμού, μιας και στο άθλημα της η 8αδα έχει σημάνει τον τελικό. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής χόρεψε με τον παρτενέρ της Μαξίμ, μια εκπληκτική samba, βάζοντας φωτια στη σκηνή του σόου. Η Βασιλική χόρεψε τραγούδι από την δεκαετία του 1990, από την οποία αυτό που εκείνη θυμάται χαρακτηριστικά είναι τον Ιωάννη Μελισσανίδη, όπου ήταν ο πρώτος που κέρδισε μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην ενόργανη γυμναστική και ήταν κάτι που την είχε συγκινήσει πολύ.

Οι κριτικές ήταν υπέροχες και τι ζευγάρι συγκινήθηκε με τα τόσο όμορφα λόγια που άκουσαν. Ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο η κριτική επιτροπή του DWTS είχε αναγνωρίσει ότι η Βασιλική έχει βρει πλέον την ισορροπία ανάμεσα στον χορό και τον αθλητισμό και τα πάει κάθε φορά ακόμα καλύτερα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση στο σημερινό live του DWTS:

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου και το outfit της Βίκυς Καγιά που μαγνήτισε τα βλέμματα

DWTS: H αγωνία «χτύπησε» κόκκινο! Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε!

DWTS: Λύγισε ο Dominik Stars – Η ενδοοικογενειακή βία και οι δύσκολες στιγμές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved