Media

Υρώ Λούπη: «Με το Σωτήρη Καλυβάτση δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε συμβόλαιο» (Video)

Gossip-tv Team

Η Υρώ Λούπη μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τη σχέση της με το Σωτήρη Καλυβάτση, τα ονειρεμένα παιδικά της χρόνια, αλλά και τα περίεργα μηνύματα που λαμβάνει στα social media!

Αρχικά ανέφερε: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν μαγικά, ήμουν η πριγκίπισσα του παραμυθιού, είμαι πολύ γεμάτη», είπε η ίδια αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και εξήγησε ότι «Μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι, γιατί έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον αδερφό μου, είναι μικρότερος».

Και πρόσθεσε: «Οι συνεργάτες είναι το πρώτο που κοιτάς σε μια δουλειά. Αν δεν ταιριάζαμε καλλιτεχνικά ή είχα ακούσει αρνητικά, αρνιόμουν», ανέφερε σχετικά με το πώς επιλέγει τις συνεργασίες της, ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν ήθελα τη… “βασανίλα”, ήθελα να συνεργάζομαι ειρηνικά με τους ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τη σκηνή – αρένα, εγώ δεν ήμουν ποτέ σε αυτή τη θέση».

Η ηθοποιός είπε για τον Σωτήρη Καλυβάτση: «Με το Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις το άλλο σου μισό. Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει… Με το Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο. Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί».

Και τόνισε: «Ο Σωτήρης είναι πολύ καλός στη μαγειρική και εξελίσσεται ραγδαία, είναι ώρες στην κουζίνα. Η μητέρα του Σωτήρη είναι μια υπέροχη γυναίκα, αισιόδοξη και χαρούμενη».

Όσον αφορά τη διατροφή της, δήλωσε: «Δεν τρώω κρέας για ηθικούς λόγους, πρέπει να υπάρχει ένας διατροφικός πολιτισμός. Έχω να φάω 15 χρόνια κρέας, δε μου έχει λείψει καθόλου. Η διατροφή μου στηρίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, και το σώμα ανταποδίδει».

Για τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media είπε ότι «Έχω μπλοκάρει κάποιους στα social, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Τι χαρά βρίσκουν με το να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved