Έξαλλος ο Μάριος Ιορδάνου με τη Μεϊμάριδη: «Πας καλά; Είναι δυνατόν  να λες "τι ράτσα είναι";»
Media

Έξαλλος ο Μάριος Ιορδάνου με τη Μεϊμάριδη: «Πας καλά; Είναι δυνατόν να λες "τι ράτσα είναι";»

Ξέσπασε ο Μάριος Ιορδάνου!

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, ο ηθοποιός μιλώντας για τον ρατσισμό και το πόση σημασία πρέπει ή όχι να δίνουμε στην καταγωγή κάποιου, αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό που δημιούργησε σάλο αντιδράσεων, με τη Μάρα Μεϊμαρίδη και το σχόλιο σχετικά με την καταγωγή του Χρήστο Σαντικάι.

«Δεν μπορώ να ακούω διάφορους που είναι τόσο ρατσιστές, που δίνουν τόσο μεγάλο βάρος σε ποια χώρα γεννήθηκες και ποια καταγωγή έχεις. Ρε παιδιά, μην περιορίζεται την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Μια απλή, χαζή και ξεφτιλισμένη γεωγραφία είναι. Δεν έχει καμία σημασία η γεωγραφία. Ρε, οι άνθρωποι έχουν σημασία. Τυχαίο γεγονός, άμα γεννήθηκες εδώ, αν γεννήθηκες στην Αμερική ή αν γεννήθηκες δίπλα στην Τουρκία. Μη δίνουμε βάση σε τυχαία γεγονότα. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι», είπε και συνέχισε:

«Βγαίνει μια τύπισσα που δεν θυμάμαι το όνομά της και λέει “τι ράτσα είναι”. Πας καλά; Πας καλά; Είναι δυνατόν εν έτει 2021 να λες “τι ράτσα είναι”; Που ούτε για τα σκυλιά πρέπει να το λέμε γιατί έχουν την ίδια αξία με εμάς.

Και το λες για τον άνθρωπο; Ρε παιδιά, καμία καλλιέργεια; Δεν σκάβουμε καθόλου την ψυχή μας; Τίποτα; Ντουβάρια; Δεν το δέχομαι εγώ αυτό. Μην περιορίζετε την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Ο άνθρωπος πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι ανθρώπινος».

Διαβάστε επίσης

Μάρα Μεϊμαρίδη: Η δημόσια «συγγνώμη» μετά το σάλο για το σχόλιο που έκανε για τον Χρήστο Σαντικάι

Το πρωινό: Απίστευτο στιγμιότυπο! Η χειραψία που έκανε την Φαίη Σκορδά να τσιρίξει!

Σοφία Καζαντζιάν για Μάριο Ιορδάνου: «Έπιασα το χέρι του και δεν μπορούσα να βρω σφυγμό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved