Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ
Media

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες, η ρομαντική κωμωδία σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού, και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, θα κατακτήσει τους τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη νέα χρονιά, με το ιδιαίτερο χιούμορ και την ευαίσθητη… ματιά της.

Η κάμερα ακολουθεί το πρωταγωνιστικό ζευγάρι -και τους άλλους ηθοποιούς- στα γυρίσματα, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη, να ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ήρωες της δυνατής ιστορίας, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες

Η ιστορία…

Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.

Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί…

Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο, αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.


Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. Θα τα καταφέρει;
Η συνέχεια επί της οθόνης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved