Ένα τραγούδι ακόμα: Ο Θεοφάνους κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή! Αυτοί είναι οι καλεσμένοι!
Media

Ένα τραγούδι ακόμα: Ο Θεοφάνους κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή! Αυτοί είναι οι καλεσμένοι!

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο ΘεοφάνουςΕυρυδίκη, Μαντώ και Πασχάλης ερμηνεύουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους...

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OPEN και παρέα με την Ευρυδίκη, τη Μαντώ και τον Πασχάλη, λένε «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Φίλοι αλλά και συνεργάτες του συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, που συναντήθηκαν μουσικά μαζί του στα 30 χρόνια δισκογραφίας του, έρχονται στην εκπομπή για μια αξέχαστη βραδιά και ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια. Στο πιάνο φυσικά τους συνοδεύει ο Γιώργος Θεοφάνους, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η αγαπημένη Ευρυδίκη τραγουδάει μοναδικά κομμάτια, «τρελαίνει την πυξίδα μας» και συγκλονίζει με την ερμηνεία της. Η καθηλωτική Μαντώ με την καταπληκτική φωνή της «στοιχηματίζει» ότι η βραδιά αυτή θα μείνει αξέχαστη, ενώ ο ανατρεπτικός Πασχάλης «βρήκε τον τρόπο» με το κέφι και την ζωντάνια του να μας ταξιδέψει σε αγαπημένες εποχές με τραγούδια που άφησαν ιστορία!

Στην παρέα τους και μια εξαιρετική, ξεχωριστή φωνή, ένα μοναδικό ταλέντο που ακούει στο όνομα Δήμητρα Μητρούσια. Η Δήμητρα μεγάλωσε στα Τρίκαλα αλλά ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρο της.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά, ένα μεγάλο πάρτι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα

Πρεμιέρα: «Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OPEN.

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved