Βέρα Μακρομαρίδου: «Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι και το κάνω μέχρι και σήμερα»
Media

Βέρα Μακρομαρίδου: «Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι και το κάνω μέχρι και σήμερα»

Η Βέρα Μακρομαρίδου πρωταγωνιστεί στον "Σασμό" και παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για όλους και για όλα. 

Είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της καθημερινής σειράς του ALPHA, η οποία έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ανυπομονεί για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε στην εκπομπή "Στούντιο 4" και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπήκε η υποκριτική στη ζωή της, καθώς και για το κομμάτι της τηλεόρασης, που σε πρώτο πλάνο την είχε αγχώσει πολύ, διότι θεωρούσε ότι δεν είχε αυτό που ζητούσαν στις ακροάσεις. Η ίδια αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που έκανε στο παρελθόν, πριν γίνει η ηθοποιός και στάθηκε σε ένα που ακόμα και αν έχουν περάσει χρόνια, συνεχίζει και το κάνει, αφού την ευχαριστεί πολύ.

Πιο συγκεριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι. Έχω κάνει και πάρτι στο παιδί της Μουτίδου, όταν ήταν μικρό. Πολύ ωραία ήταν, ακόμα το κάνω, 13 χρόνια. Άμα προλάβω σε κανένα παλιό παιδάκι το κάνω και τώρα. Κάνω πρόγραμμα με τα παιχνίδια. Ξεκινάμε από μαγικά, αθλοπαιδιές, μουσικοκινητικά, μπαλονοκατασκευές… Να σας δώσω τηλέφωνο... Πολύ παλιά έχω δουλέψει σε φαστ φουντ, καφέ και τέτοια και έξι χρόνια ήμουν πωλήτρια σε ρούχα, στη θεία μου»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Κρίσιμα αγωνίσματα και επίδοξοι ζαχαροπλάστες

Τηλεθέαση: Πρώτος χθες ο ΑΝΤ1

GNTM: Τα περιθώρια στενεύουν - Ποιος θα αποχωρήσει απόψε; (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved