Τάκης Μπινιάρης: Θα «μείνετε άφωνοι» με τον κούκλο γιο του–Η διαφορά ηλικίας με την τρίτη του σύζυγο
Media

Τάκης Μπινιάρης: Θα «μείνετε άφωνοι» με τον κούκλο γιο του–Η διαφορά ηλικίας με την τρίτη του σύζυγο

Ο Τάκης Μπινιάρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα, έκανε αυστηρή κριτική στους νέους τραγουδιστές  και μας σύστησε τον κούκλο γιο του!

«Πήγαινα στα μαγαζιά του μπαμπά μου. Τελικά συνεργαστήκαμε σε δύο μαγαζιά, γιατί τον θαύμαζα. Πήγαινα 2 χρόνια ωδείο και μετά το ανακάλυψε ο πατέρας μου, οπότε σταμάτησα, και δεν έγινα τραγουδιστής», είπε γελώντας ο Γιώργος Μπινιάρης.

«Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι. Είχα ανησυχήσει γιατί ήταν πάρα πολύ ωραίο παιδί και τον αγκάλιαζαν όλοι. Με το γιο μου έχουμε μια σχέση πάνω από πατέρας και παιδί», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Έχω μια απόλυτη αγάπη και για τη γυναίκα μου. Της έκανα ακρόαση. Είχαν μαζευτεί 30 κοπέλες και την ξεχώρισα… Η σύζυγός μου η Νανά, είναι 20 χρόνια μικρότερή μου. Ήταν το λαχείο για εμένα. Όταν η γυναίκα μου τραγουδάει σε ένα μαγαζί, γονατίζω μέσα στον κόσμο» τόνισε στο Mega Καλημέρα!

«Ο τραγουδιστής φαίνεται από την πρώτη συλλαβή, για αυτό και ο Πάριος είναι ο καλύτερος τραγουδιστής. Ο Πάριος μπορεί να φτιάχνει ομελέτα στο σπίτι του, να σιγοτραγουδάει ένα άγνωστο τραγούδι, και να “μείνεις κάγκελο”», τόνισε ο Τάκης Μπινιάρης.

«Ο Νταλάρας είναι ένας φοβερός εργάτης με φοβερή τεχνική, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι όση διαφορά έχει το ξύλο από το πλαστικό, αν τον συγκρίνεις με τον Πάριο», δήλωσε!

«Συνάδελφοι απέφευγαν το ταλέντο μου. Τα νέα παιδιά, όπως ο Ρουβάς και ο Τριαντάφυλλος, τι κληρονομιά θα μας αφήσουν; Ο Πλούταρχος όταν σταματήσει, πόσα τραγούδια του θα λέμε; Δύο; Πόσα τραγούδια του Παντελίδη λέμε, τρία;», συνέχισε ο Τάκης Μπινιάρης.

«Με τον Πασχάλη ήμασταν στην ίδια εταιρεία και ζήτησε να πει ελαφρολαϊκά, από τον Αντύπα. Δεν μπορείς να ζητήσεις δικαιώματα από τις αντιγραφές ξένων τραγουδιών. Οι μελωδίες των τραγουδιών του Πασχάλη είναι παιδικές, δεν είναι καν ενήλικες οι ερμηνείες», κατέληξε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved