Η Γη της Ελιάς: «Κάγκελο» η Δανάη με το spoiler – Νύχτα τρόμου για την Ιουλία πριν τον γάμο της
Media

Η Γη της Ελιάς: «Κάγκελο» η Δανάη με το spoiler – Νύχτα τρόμου για την Ιουλία πριν τον γάμο της

«Άφωνη» η Δανάη Μπάρκα με το spoiler για τη Γη της Ελιάς!

Τι θα συμβεί λίγο πριν τον γάμο της Ιουλίας;

Θύματα άγριας ληστείας πέφτουν ο Ισίδωρος και η Ιουλία μέσα στο σπίτι τους! Άγνωστοι μπαίνουν μέσα στο σπίτι τους και θα γίνουμε μάρτυρες μίας βίαιης ληστείας.

Ποιοι κρύβονται από πίσω και γιατί το έκαναν αυτό; Θα το μάθουμε πολύ αργότερα!

Η δε Δανάη Μπάρκα είπε γελώντας: «Με έχουν μπλοκάρει ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο, η εικόνα της Ιουλίας μαζί με τον Κουράκο τσακίζει τον Στάθη, ενώ όλο το χωριό αρχίζει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο. Η Αντιγόνη ζητά από τη Μαρίνα να ενημερώσει τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA. Ο Δημήτρης συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά, επιμένοντας να τον συγχωρέσει και να κάνουν μια νέα αρχή. Η Βασιλική από την άλλη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μαθαίνει πως πρόκειται να γεννήσει κοριτσάκι. Η Ευτυχία παλεύει να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Αποστόλη, όμως εκείνος δυσκολεύεται να τη δει φιλικά. Ο Αλέξης πετυχαίνει τη Μυρτάλη στον δρόμο, αλλά πριν προλάβει να της μιλήσει, εκείνη το βάζει στα πόδια. Η Αθηνά ζητά από τον Μάνο να μελετήσει το βιογραφικό της Μάρθας, μήπως υπάρχει θέση για εκείνη στο ελαιοτριβείο. Ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια, πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις.

Ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης και, θέλοντας να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Στο σημερινό επεισόδιο,θα δούμε, η Μάρθα και ο Αλέξης δίνουν το πρώτο τους φιλί, όμως εκείνος εξακολουθεί να είναι κολλημένος με τη Μυρτάλη. Ο Ιάκωβος δίνει τα χέρια με τον Φίλιππο και κλείνει το χωράφι που είναι προς πώληση, παράλληλα, όμως, η Χάιδω τάζει το ίδιο χωράφι στον Ισίδωρο. Τα δύο αδέλφια έρχονται σε ρήξη, όταν ο Ιάκωβος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι θέλει το χωράφι για να χτίσει εκεί το ελαιοτριβείο του.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος μπαίνει στο ιατρείο της Αντιγόνης και σκίζει το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει

Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει - Η Χάιδω παθαίνει λιποθυμικό επεισόδιο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved