Μενεγάκη: Έκανε μπάτσελορ πάρτι πριν τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο; - H αποκάλυψη on air
Media

Μενεγάκη: Έκανε μπάτσελορ πάρτι πριν τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο; - H αποκάλυψη on air

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε σήμερα, 8 Δεκεμβρίου ότι ο γάμος της με τον Μάκη Παντζόπουλο έγινε μία καθημερινή μέρα, κάτι που δεν γνωρίζαμε έως και σήμερα!

Πρεμιέρα έκανε η ταινία Black Bachelor και η παρέα επέστρεψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το χιούμορ δεν έλειψε από τους πρωταγωνιστές και μίλησαν για τη δική τους μπάτσελορ εμπειρία και με αφορμή την ταινία, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησαν για τα μπάτσελορ πάρτι όσοι έχουν παντρευτεί….

Η Ελένη ανέφερε ότι δεν έχει κάνει ούτε στον έναν γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, ούτε με τον Μάκη Παντζόπουλο που απέκτησαν την Μαρίνα τους!

Μάλιστα όπως είπε και οι δυο γάμοι της έγιναν μία καθημερινή μέρα και την επόμενη έπρεπε να είναι στη δουλειά της και δεν έκανε ποτέ μπάτσελορ πάρτι, παρόλο που είναι υπέρ αυτού!

«Εγώ δεν έχω κάνει μπάτσελορ πάρτι ούτε μία ούτε δύο» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Και τις δύο φορές δούλευα, έβαλα το νυφικό, πήγα γύρισα και το έβγαλα… και το έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να είσαι πιο χαλαρός για να το κάνεις…».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι κλείνει τον Φεβρουάριο επτά χρόνια γάμου, ενώ μετρά δώδεκα χρόνια γνωριμίας και είναι στην καλύτερή του φάση! Η Ελένη και ο Μάκης επισημοποίησαν κρυφά τη σχέση τους πριν σχεδόν επτά χρόνια και λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη τους. Επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Ανατροπή στα σχέδιά της για τα Χριστούγεννα - Η αποκάλυψη on air!

Ελένη: Αρπάχτηκαν on air – «Δεν χρειάζεται να απολογούμαι…» - Τι συνέβη; (Video)

«Τα έχασε» η Μενεγάκη με την αποκάλυψη Ουγγαρέζου –Πούμπουρα! Αυτή είναι η σχέση τους!

Ελένη Μενεγάκη: Το πλάνο που δεν έπρεπε να δούμε – «Τα έχασε» ο Πούμπουρας με την έκπληξη γενεθλίων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved