Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή με τον Μάνο που εξόργισε τους τηλεθεατές – Αυτό το spoiler δεν ισχύει!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή με τον Μάνο που εξόργισε τους τηλεθεατές – Αυτό το spoiler δεν ισχύει!

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος υποδύεται τον Μάνο στη Γη της Ελιάς αποκάλυψε στην Ελένη ότι ένα spoiler που έχει γραφτεί δεν ισχύει και ανέφερε ότι μία σκηνή του εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό και του έστελναν υβριστικά μηνύματα!

Ο Τάσος Ιορδανίδης τόνισε: «ο Μάνος είναι ένας θετικός χαρακτήρας. Δεν θα δώσω spoiler, αλλά σίγουρα η σχέση του με την Μαρίνα θα περάσει από μύρια κύματα… Το spoiler που έχει βγει ότι ο Μάνος έχει δώσει εντολή θανάτου για την Αντιγόνη δεν ισχύει, είναι παραφιλολογία…»!

Και πρόσθεσε: «Για το επεισόδιο που ο Μάνος φλέρταρε την Ευτυχία, ξαφνικά ήμουν στην Κύπρο και τελειώνω γύρισμα, ανοίγω το κινητό μου και μπαμ μπαμ μηνύματα στο instagram υβριστικά «πώς τολμάς και το κάνεις αυτό στην Μαρίνα και δεν μπορώ να πω τι ακριβώς μου έγραφαν»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη με τα όσα είπε ο Τάσος Ιορδανίδης για τη σειρά, Η Γη της Ελιάς!

Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε: Ο Στάθης προσπαθεί να κάνει την Βασιλική να του ανοιχτεί. Εκείνη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορεί να του αποκαλύψει όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Η Μυρτάλη, κοιτάζοντας το κουτί με τα αναμνηστικά του πατέρα της, βρίσκει κρυμμένο κάτι που της προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Η Χάιδω βρίσκεται κοντά στην αποκάλυψη του ανθρώπου που έδωσε εντολή να εκτελεστούν η Στέλλα και ο Πέτρος.

Η συνέχεια αυτής της ιστορίας προβλέπεται ακόμα πιο αιματηρή. Μια απροσεξία της Βασιλικής, θα την ξεσκεπάσει μπροστά στον Στάθη και την Αρετή, οι οποίοι θα καταλάβουν πως η κόρη τους κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Διαβάστε επίσης:

«Κάγκελο» η Μενεγάκη όταν έμαθε ότι ο Απόστολος Ρουβάς θα είναι στο survivor! (Video)

O Βασάλος «τρέλανε» την Μενεγάκη όταν της αποκάλυψε ότι ήταν Εύζωνας – «Γεια σου τσολιά μου»!

Ελένη Μενεγάκη: Ο απίστευτος εκνευρισμός on air και οι δέκα αλλαγές ρούχων πριν την εκπομπή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved