Ράδιο Αρβύλα: Τα αποχαιρετιστήριο βίντεο στον Σταμάτη Γαρδέλη είναι epic! Το σχόλιο του Κανάκη
Media

Ράδιο Αρβύλα: Τα αποχαιρετιστήριο βίντεο στον Σταμάτη Γαρδέλη είναι epic! Το σχόλιο του Κανάκη

Ράδιο Αρβύλα: Με Σταμάτη Γαρδέλη ξεκίνησε η εκπομπή το βράδυ της Πέμπτης (9-12).

Η ξαφνική αποχώρησή του από τη Φάρμα έγινε αντικείμενο σχολιασμού με τον Αντώνη Κανάκη να λέει: «Παιδιά, αποχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης από τη Φάρμα! Τι να κάνω, αφού συνέβη. Αποχώρησε οικειοθελώς και ο άνθρωπος έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Αποχώρησε!

Έφυγε ο Σταμάτης από την Φάρμα! Εμείς, όπως καταλαβαίνετε, νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο από το Ράδιο Αρβύλα», είπε ο Αντώνης Κανάκης ενώ μετά την προβολή του βίντεο αναφώνησε: «Γιατί ρε γίγαντα, Σταμάτη».

Δες το βίντεο

«Βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι. Είμαστε μεθυσμένοι όλοι στη Φάρμα. Το τελευταίο μου πλάνο ήταν πως η μέση μου με προδίδει και δε μπορώ να ζήσω όπως θέλω εγώ, αποχωρώ για να ξεκουραστώ. Και ποιος ξέρει; Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ.

Οι λέξεις που είπα εκεί μέσα δεν παίχτηκαν όλες. Δεν τσακώθηκα με κανέναν στη Φάρμα. Το bullying που δέχτηκα με στενοχώρησε. Η επίκληση που έκανα στον Δία ήταν ένα αστείο. Ο Κουτσαβάκης με έκανε και έκλαψα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου», είπε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό.

Διαβάστε επίσης

«Άφωνοι» Σκορδά – Λιάγκας με τον Γαρδέλη και τον λόγο που αποχώρησε από τη Φάρμα - «Μας έκαψες»

Η Φάρμα: Τέλος από το ριάλιτι ο Σταμάτης Γαρδέλης; Η ξαφνική απουσία και η ανακοίνωση του Τανιμανίδη

Η Φάρμα: Τα κλάματα του Κουτσαβάκη, η απουσία του Γαρδέλη και η μονομαχία που δεν έγινε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved