Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της – Κατέρρευσε στο Πρωινό
Media

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της – Κατέρρευσε στο Πρωινό

Δύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της μετά από μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Το μοντέλο μίλησε στο Πρωινό για τη μητέρα της που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η μητέρα της κόλλησε κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Iπποκράτειο νοσοκομείο. Πριν λίγες μέρες η κατάστασή της επιδεινώθηκε, είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με την κόρη της και… έπειτα διασωληνώθηκε.

Τη δυσάρεστη είδηση μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια η Μέγκι Ντρίο βγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό η οποία με τρεμάμενη φωνή ανέφερε ότι η μητέρα της κόλλησε κορονοϊό και ήταν ανεμβολίαστη και προέτρεψε σε όλους τους ανθρώπους να εμβολιαστούν…

Ο Γιώργος τόνισε: «Μόλις μάθαμε μία δυσάρεστη είδηση. Πέθανε η μητέρα της Μέγκι Ντρίο… την οποία την ξέρουμε από το GNTM. Πέθανε στα 64 της χρόνια από κορονοίό. Νοσηλευόταν στην Θεσσαλονίκη. Ήταν ανεμβολίαστη… Μέγκι συλλυπητήρια…»

Το μοντέλο είπε: «Συγγνώμη… είμαι σε κατάσταση σοκ. (λυγμούς). Είναι η μητέρα μου, θα είναι πάντα στην καρδιά μου (δάκρυα). Ήταν 8 μέρες διασωληνωμένη… Είχαμε την ελπίδα. Τώρα πάω στην Θεσσαλονίκη. Να εμβολιαστείτε...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή Το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας

Κώστας Λασκαράτος: Θετικός στον κορονοϊό ο παρουσιαστής της ΕΡΤ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved