GNTM: Ο ημιτελικός είναι γεγονός- Τα δάκρυα και η συγκίνηση των παικτών για το όνειρο, που πλησιάζει
Media

GNTM: Ο ημιτελικός είναι γεγονός- Τα δάκρυα και η συγκίνηση των παικτών για το όνειρο, που πλησιάζει

Ο ημιτελικός του φετινού GNTM έχει ξεκινήσει, με τους φιναλίστ να είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ και έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους, για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 είναι προ των πυλών, με τους τέσσερις καλύτερους του διαγωνισμούνα δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ, για να κερδίσουν ένα από τα τρια χρυσά εισητήρια του τελικού της επόμενης εβδομάδας.

Η Ειρήνη Λεμπέση, η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, αποτελούν τη χρυσή τετράδα του ημιτελικού, ο οποίος μας επεφύλασσε πολυάριθμες εκπλήξεις και εντάσεις, που δεν περιμέναμε να δούμε σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Η έναρξη του μεγάλου ημιτελικού βρήκε τους τέσσερις παίκτες να ολοκληρώνουν το τελευταίο απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής τους. Τα παιδιά άκουσαν τις συμβουλές από την γυμνάστριά τους για το τι μπορούν να κάνουν και έξω από το παιχνίδι για να διατηρηθούν σε απόλυτη φόρμα και να μπορούν να προσέχουν το σώμα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε η επίσκεψη του διατροφολόγου, ο οποίος ήταν δίπλα στους διαγωνιζόμενους σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο GNTM και τους συμβούλευε το τι διατροφή να ακολουθήσουν, βάσει των σωματικών τους αναγκών και τα σημεία, που ο καθένας θα χρειαζόνταν κάποια μικρή απώλεια. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Όλγα έκανε τη μεγαλύτερη προσπάθεια, αφού η αλλαγή στο σώμα της είναι μοναδική, αφού από αθλητικό σώμα, κατέληξε να έχει το απόλυτο σώμα μοντέλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:Μια ακόμα χριστουγεννιάτικη έκπληξη περίμενε τον Κωνσταντίνο, την Κυβέλη, την Όλγα και την Ειρήνη, καθώς στόλισαν το σπίτι του GNTM για τις γιορτές και ευχήθηκαν στους τηλεθεατές με τα πιο γλυκά λόγια. Ο Γιώργος Καράβας ήταν μαζί τους και συζήτησαν για τις επιθυμίες τωω παικτών, μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός. Και οι τέσσερις ανέφεραν τις οικογένειες τους και τους φίλους τους και το πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη τους για να κάνουν όμορφα πράγματα. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, με τα παιδιά να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4: Ένας ημιτελικός με ενστάσεις και εντάσεις

Αποκλειστικό: GNTM 4 spoiler: Μάθαμε ποιος αποχωρεί απόψε

GNTM: Οι 4 φιναλίστ του διαγωνισμού, τα γενέθλια της Όλγας on air και η συγκινητική αποχώρηση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved