Στήθηκε «δικαστήριο» στο Twitter μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη! Τα σχόλια για τους Ράδιο Αρβύλα
Media

Στήθηκε «δικαστήριο» στο Twitter μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη! Τα σχόλια για τους Ράδιο Αρβύλα

Θύελλα σχολίων προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμπλέκεται σε υπόθεση reveng porn, ειδικά στο Twitter

Φυσικά στο στόχαστρο δεν μπήκε μόνο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος και απομακρύνθηκε από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της τηλεοπτικής παρέας.

Άλλοι πιστεύουν πως ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης γνώριζαν για την υπόθεση, όμως μόνο τώρα που έγινε ευρέως γνωστή η ιστορία με πρωταγωνιστή τον Στάθη αναγκάστηκαν να αντιδράσουν.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που και οι τρεις τους στην αποψινή εκπομπή (13/12) των Ράδιο Αρβύλα μίλησαν ανοιχτά για το όλο θέμα και μάλιστα τόνισαν αρκετές φορές πως δεν γνώριζαν τίποτα μέχρι σήμερα.

Κάποιοι υπήρξαν δύσπιστοι ως προς αυτό, άλλοι πάλι, εστίασαν στο γεγονός ότι οι Ράδιο Αρβύλα που εμφανίστηκαν πραγματικά σοκαρισμένοι σήμερα, χειρίστηκαν πολύ σωστά την όλη κατάσταση.

Πάντως, τα σχόλια έδωσαν και πήραν στο Twitter μετά και τη σημερινή εκπομπή που πραγματικά ήταν πολύ δύσκολη για τους Κανάκη, Κιούση και Σερβετά που μετά βίας κατάφεραν να τη φτάσουν στο τέλος της και να την ολοκληρώσουν μετά από όσα συνέβησαν.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved