GNTM: Έξαλλο το Twitter με την κριτική της επιτροπής για τις πόζες των μοντέλων! Επικά σχόλια!
Media

GNTM: Έξαλλο το Twitter με την κριτική της επιτροπής για τις πόζες των μοντέλων! Επικά σχόλια!

Το αποψινό GNTM (13/12) είναι η πρώτη φάση των ημιτελικών και η αλήθεια είναι πως η αγωνία όλο και μεγαλώνει για τον παίκτη ή την παίκτρια που θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό

H δοκιμασία ήθελε σήμερα τους τέσσερις φιναλίστ του GNTM 4, την Ειρήνη Λεμπέση, την Όλγα Ντάλλα, την Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη να κονταροχτυπιούνται σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό σετ.

Το concept της φωτογράφισης είχε πολλές δυσκολίες και αναζητούσε εκείνο το μοντέλο, που θα το υπηρετούσε σε όλα.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βάλουν τον εαυτό τους σε ένα ιδιαίτερο party mood και να φωτογραφηθούν, σε πρώτο χρόνο, τόσο με κομπάρσους ηθοποιούς, που πλαισίωναν το κόνσεπτ, όσο και με τους αντιπάλους τους.

Στην πρώτη φάση, όλα πήγαν καλά, με τα παιδιά να συνεργάζονται αρμονικά και να υποστηρίζουν και τους ανταγωνιστές τους. Στη δεύτερη όμως, άρχισαν τα παρατράγουδα καθώς κάποιοι από τους φιναλίστ αποφάσισαν να βάλουν μπροστά τη στρατηγική τους. Κάτι που έφερε φυσικά και ανάλογες αντιδράσεις.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter που παρακολουθούσαν το επεισόδιο έδειξαν να μην είναι και πολύ ευχαριστημένοι από τις πόζες των παικτών. Ειδικά της Κυβέλης και της Ειρήνης, που δεν θέλουν να δουν στον τελικό σε λίγες μέρες. Τα σχόλιά τους... επικά. Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved