Ράδιο Αρβύλα: Έτσι «εξαφάνισαν» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο! Τι θα γίνει με την εκπομπή;
Media

Ράδιο Αρβύλα: Έτσι «εξαφάνισαν» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο! Τι θα γίνει με την εκπομπή;

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της τηλεόρασης μετά τα όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας για ένα από τα μέλη των Ράδιο Αρβύλα, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Μετά τη χθεσινή δημόσια εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για την απόφασή του να απομακρύνει αμέσως από την ομάδα του τον άλλοτε στενό συνεργάτη του, τα social media "οργίασαν" σε σχόλια, με τους περισσότερους να θέτουν στο στόχαστρό τους τον παρουσιαστή για το κατά πόσο γνώριζε ή όχι τη "σκοτεινή" αυτή πλευρά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Όπως σημείωσε με την ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1, ο οποίος ανοιχτά υπερασπίστηκε δημόσια τον Αντώνη Κανάκη για την άμεση και έγκαιρη αντίδρασή του σε όλα όσα είχαν συμβεί, δεν τίθεται κανένα θέμα τριγμών ανάμεσα στους εναπομείναντες Ράδιο Αρβύλα και τον σταθμό, όμως άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή.

Πάντως, η αντίδραση ήταν άμεση και από το ίδιο το κανάλι, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες είχε... εξαφανίσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από κάθε αναφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού. Συγκεκριμένα, αν κάποιος επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 θα διαπιστώσει πως δεν αναφέρεται πουθενά το όνομά του ενώ δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία του. Μάλιστα, φρόντισαν να τον "εξαφανίσουν" και από τη φωτογραφία των Ράδιο Αρβύλα όπου γίνεται αναφορά για την εκπομπή. Και για του λόγου το αληθές, δείτε παρακάτω την gallery:

Τι θα γίνει με την εκπομπή;

Παρ' όλο που ο ΑΝΤ1 έχει δημόσια στηρίξει τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είναι άγνωστο, ακόμα και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, αν τελικά η εκπομπή θα βγει στον αέρα άμεσα.

Οι ιθύνοντες του σταθμού βρίσκονται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τη Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται να παρθούν από λεπτό σε λεπτό οι αποφάσεις για το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα. Την ίδια ώρα που έχει στηθεί "δικαστήριο" για το αν γνώριζαν ή όχι οι Κανάκης, Κιούσης και Σερβετάς για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η ομάδα της εκπομπής βρίσκεται σε δίλημμα για το κατά πόσο είναι σωστό να βγουν στον αέρα απόψε το βράδυ στις 20,00.

Όπως παραδέχτηκε και δημόσια χθες το βράδυ ο Αντώνης Κανάκης, ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα για όλους και δεν έκρυψε ότι δυσκολευόταν πολύ να ολοκληρώσει τη χθεσινή εκπομπή. Μέσα σε τόσο βαρύ κλίμα πώς θα μπορούσαν να αστειευτούν ή να κάνουν σάτιρα όπως παλιά άλλωστε;

Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι ο Αντώνης Κανάκης σήμερα να ανακοινώσει ότι οι Ράδιο Αρβύλα ρίχνουν "αυλαία" νωρίτερα για τη γιορτινή περίοδο που έτσι και αλλιώς δεν θα προβαλλόταν ώστε όλοι να ανασυντάξουν δυνάμεις, να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επιστρέψουν και πάλι σε περίπου τρεις εβδομάδες από τώρα.

Αναμένουμε λοιπόν την απόφαση του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του...

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη για Παναγιωτόπουλο: «Είμαι σοκαρισμένη με την καταγγελία! Είναι εξευτελιστικό!»

«Χείμαρρος» η Ιωάννα Μαλέσκου κατά των Ράδιο Αρβύλα:«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτές είναι οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του που τον καταγγέλλει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved