Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά αδερφικός του φίλος μετά την καταγγελία: «Εγώ είμαι διπλά οργισμένος»
Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά αδερφικός του φίλος μετά την καταγγελία: «Εγώ είμαι διπλά οργισμένος»

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η καταγγελία της πρώην συντρόφου του σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες.

Ο Σωτήρης Βακάρος, αδερφικός του φίλος, με τον οποίο γνωρίζονται 40 χρόνια, είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι μόνο αδερφικός φίλος, και συνεργάτης… από το 1977 γνωριζόμαστε. Ό,τι έμαθες εσύ, έμαθα κι εγώ. Απλά εγώ ίσως είμαι διπλά οργισμένος γιατί είμαι πάντα διπλά οργισμένος με τους ανθρώπους που τους ξέρω χρόνια και κάνουν τέτοια πατάτα. Και θα πρέπει να εστιάσουμε στο κορίτσι, να μην εστιάσουμε τόσο πολύ στον Στάθη. Ο Στάθης θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, θα υποστεί τις κυρώσεις του νόμου, αλλά θα πρέπει και αυτός να διορθώσει την κατάσταση πρώτα με την κοπέλα.»!

Και πρόσθεσε: «Η κοπέλα είναι που μας ενδιαφέρει. Να αποκατασταθεί η τιμή της κοπέλας. Είναι αδερφός μου, ακριβώς τα ίδια θα του έλεγα. Σαν να είναι ο Στάθης εδώ τώρα του μιλάω. Θα τα κάνεις τώρα όπως είναι σωστά. Θα πρέπει να φερθείς σαν άντρας, σωστά. Γιατί αυτά που έγιναν δεν είναι και τόσο αντρικά.

Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του. «Τι να του πω και τι να μου πει; Έκανα βλακεία; Τι να το κάνω εγώ αυτό τώρα; Τον αγαπώ, τον λατρεύω. Το ξέρει. Αλλά δεν μπορώ… Θα τιμωρηθεί κανονικά και ο πρώτος που θα τον τιμωρήσει θα είμαι εγώ κι εσύ και όλοι μας. Θα κάνουμε το σωστό», είπε ο κ. Βακάρος στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star!

«Κάνε το σωστό» είπε απευθυνόμενος προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη για Παναγιωτόπουλο: «Είμαι σοκαρισμένη με την καταγγελία! Είναι εξευτελιστικό!»

«Χείμαρρος» η Ιωάννα Μαλέσκου κατά των Ράδιο Αρβύλα:«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτές είναι οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του που τον καταγγέλλει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved