Ελένη Μενεγάκη: Το δυνατό spoiler για τη Γη της Ελιάς και η ανακοίνωση που θα σας ενθουσιάσει!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Το δυνατό spoiler για τη Γη της Ελιάς και η ανακοίνωση που θα σας ενθουσιάσει!

Ο Σπύρος Νικολαΐδης έδωσε δυνατό spoiler στον αέρα της εκπομπής, Ελένη για τη Γη της Ελιάς και… η παρουσιάστρια στη συνέχεια έκανε μία ανακοίνωση για τη σειρά που εξέπληξε ακόμα και τον πρωταγωνιστή!  

O Σπύρος Νικολαΐδης είπε χαρακτηριστικά: «Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να κάνει δουλειές πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου, ο οποίος κάποια στιγμή θα τον υποψιαστεί. Ο Κων/νος προσπαθεί να αραιώσει τις δουλειές επειδή έχει ερωτευτεί την Ισμήνη και αυτό ο Δημήτρης θα το εκμεταλλευτεί», σημείωσε για τον ρόλο του!

Και τόνισε: «Ο Δημήτρης όντως αγαπά την Αθηνά και θα την προσεγγίσει και στο μέλλον ξανά. Είναι εγωιστής αλλά τα συναισθήματά του γι΄αυτήν είναι αληθινά. Την Αντιγόνη δεν την έχει ερωτευτεί καθόλου. Απλά περνάει την ώρα του μαζί της».

Και αποκάλυψε ότι μία γυναίκα θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό τους, ότι δηλαδή αυτός και η Αθηνά δεν είναι συγγενείς αλλά εραστές και θα έρθουν τα πάνω – κάτω στη Μάνη.

«Υπάρχει κάποια που ξέρει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς. Θα το πει και το μυστικό θα γίνει γνωστό το μυστικό», τόνισε.

Η δε Ελένη Μενεγάκη ήθελε να μάθει αν τα επεισόδια της Γης της Ελιάς θα σταματήσουν στις γιορτές και… τότε ενημερώθηκε στον αέρα ότι δεν θα σταματήσουν και είχε την χαρά να το ανακοινώσει η ίδια… Η Γη της Ελιάς που σαρώνει καθημερινά στο Mega θα προβάλλεται και στις γιορτές!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» on air με τον Δημήτρη από τη Γη της Ελιάς!

Μενεγάκη για Παναγιωτόπουλο: «Είμαι σοκαρισμένη με την καταγγελία! Είναι εξευτελιστικό!»

Ελένη Μενεγάκη: «Άφωνη» με την ατάκα για τον πρώην συνεργάτη της, Παναγιώτη Χατζηδάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved