Μόλις Χθες: Ο Σπύρος επιτίθεται στην Έλενα
Media

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος επιτίθεται στην Έλενα

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (16/12), ο Σπύρος φεύγει απ’ το σπίτι γιατί δεν μπορεί να δεχτεί την απιστία της Λουίζας και εκείνη γίνεται κομμάτια.

Ο Σπύρος επιτίθεται στην Έλενα που δεν του είπε για τα όσα έγιναν στην Ιταλία μεταξύ Λουίζας και Μιχάλη. Εκείνη τρομοκρατημένη προσπαθεί να απολογηθεί αλλά ο Σπύρος δεν ακούει τίποτα. Ο Ορέστης λέει στη Λουίζα ότι θα προσβάλλει τη διαθήκη της μητέρας τους και την προτρέπει να κάνει κι αυτή το ίδιο αλλά εκείνη αρνείται γιατί θέλει να τιμήσει την τελευταία της επιθυμία. Ο Ιάσωνας λέει στη Δάφνη ότι ο Αντώνης δεν τον θέλει στο σπίτι τους και εκείνη εξοργίζεται. Ο Μιχάλης ζητάει τον λόγο απ’ τον Σπύρο γιατί δεν συμφωνεί να βλέπει την Κατερίνα κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Εκείνος του επιτίθεται άγρια μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης Κατερίνας.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι η Νόρα τον έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη, πράγμα που κάνει έξαλλο τον Ορέστη. Η Έλενα τον παρακολουθεί και τον πιάνει να βρίσκεται κρυφά με τη Λουίζα κι ενημερώνει τον Σπύρο, που γίνεται έξαλλος. Η Λουίζα αποφασίζει, με τη βοήθεια της Χριστίνας, να αποκαλύψουν στην Κατερίνα την αθωότητα του Μιχάλη. Η Μαρία ψάχνει και βρίσκει έναν παιδικό φίλο του πατέρα του Σπύρου μήπως μάθει κάτι παραπάνω για την Ελίζα. Τα παιδιά απ’ το ίδρυμα πέφτουν θύμα bullying.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μπαίνει στη σειρά Μόλις Χθες - Δείτε φωτό από τα γυρίσματα

Μόλις Χθες: Τα παιδιά απ’ το ίδρυμα πέφτουν θύμα bullying

Μόλις Χθες: Η Λουίζα παγιδεύει τον Ορέστη και τα δυο αδέρφια συγκρούονται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved