Άγριες μέλισσες: Επιτέλους! Δρόσω και Κωνσταντής αποφασίζουν να παντρευτούν
Media

Άγριες μέλισσες: Επιτέλους! Δρόσω και Κωνσταντής αποφασίζουν να παντρευτούν

Καθηλωτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες μέλισσες.

Ο Λάμπρος δέχεται επίθεση μέσα στη φυλακή και η Ελένη καταρρέει. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος γίνεται ο νέος κοινοτάρχης του Διαφανίου και όλοι στρέφονται εναντίον του. Όταν έρχονται τα Χριστούγεννα, η οικογένεια Σεβαστού ενώνεται και περνούν τη μέρα όλοι μαζί για χάρη του Σέργιου. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω.

Όλο το Διαφάνι συμμετέχει στη διαμαρτυρία που οργανώνουν η Ασημίνα και ο Πέτρος προκειμένου να υπερασπιστούν τον Λάμπρο και να ακουστεί η θέση τους. Ο Ντούνιας και ο Ακύλας, όμως, αποφασίζουν να τους σταματήσουν και στο χωριό γίνονται επεισόδια. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και στη δικαστική αίθουσα, και όλοι αναστατώνονται με όσα διαδραματίζονται και ιδιαίτερα ο Λάμπρος, που ανησυχεί για την Ελένη. Η μέρα μετά τα επεισόδια στο Διαφάνι είναι απογοητευτική, όμως ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να μιλήσει και στη δίκη για όσα είδε στο βουνό. Ξέρει πως έτσι ρισκάρει τα πάντα, αλλά είναι και ο μόνος τρόπος να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι και ίσως να κερδίσει τη δίκη. Ο Ακύλας, όμως, για άλλη μία φορά μαθαίνει τις προθέσεις του και θέλει πάση θυσία να τον σταματήσει. Ξέρει πως, αν ακουστούν όλα αυτά στο δικαστήριο, θα μπλέξει και εκείνος, και το μέλλον του θα είναι δυσοίωνο. Έτσι, ο Ντούνιας δίνει εντολή στον Τόλη να τακτοποιήσει το θέμα και να βγάλει από τη μέση τον δάσκαλο πριν προλάβει να πάει στο στρατοδικείο. Την ίδια ώρα, ο Δούκας κάθε μέρα που περνάει είναι όλο και περισσότερο στενοχωρημένος και απογοητευμένος με την κατάσταση με τα παιδιά του. Ο ίδιος βρίσκει πια παρηγοριά μόνο στην Αντιγόνη, η οποία τον βλέπει σε άσχημη κατάσταση. Έτσι, αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία και να προσπαθήσει να γεφυρώσει τις σχέσεις του Δούκα με τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη. Ξέρει, όμως, πως είναι πολύ δύσκολο, καθώς έχουν συμβεί πολλά ανάμεσά τους.

Ο Ακύλας δίνει την τελική εντολή για να σκοτώσουν τον Λάμπρο και το σχέδιο δολοφονίας εναντίον του δάσκαλου μπαίνει σε εφαρμογή. Η ζωή του Λάμπρου κινδυνεύει, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν υπολογίσει ο Ακύλας και ο Ντούνιας. Μάλιστα, ο τελευταίος, μετά την αποτυχημένη απόπειρα, φυγαδεύει τον Τόλη, ενώ ο Ξανθός είναι εκείνος που μένει πίσω και προσπαθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες. Τα νέα, όμως, διαδίδονται γρήγορα. Η Βιολέτα μαθαίνει για την επίθεση και μεταφέρει τα δυσάρεστα στις αδελφές Σταμίρη. Τα κορίτσια είναι συγκλονισμένα και π Ελένη καταρρέει, καθώς κανείς δεν μπορεί να την ενημερώσει για την κατάσταση του Λάμπρου. Από την άλλη, ο Ακύλας αδημονεί να ακούσει τα νέα για το αν το δολοφονικό του σχέδιο στέφτηκε από επιτυχία. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος δέχεται την πρόταση του Ακύλα και αναλαμβάνει το κοινοταρχείο του Διαφανίου. Στο καφενείο μαθαίνουν ποιος είναι ο καινούργιος κοινοτάρχης και διάδοχος του Τόλλια και αναστατώνονται, ενώ υπάρχουν έντονες -αρνητικές κυρίως- αντιδράσεις. Στο σπίτι της Ουρανίας επικρατεί ακόμη μία φορά έντονα αρνητικό κλίμα και η σύγκρουση με τον Κυριάκο είναι αναπόφευκτη. Έτσι, εκείνη βρίσκει κατανόηση στον Αλκή.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μελισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δίνει spoiler για τη δίκη του Λάμπρου

Η Νεφέλη Κουλούρη στο gossip-tv: Το θέατρο, η συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες, ο έρωτας και το metoo

Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης βρίσκεται μπροστά σ’ ένα σκοτεινό δίλημμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved