Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Οι γονείς έχουν ένα χρέος πολύ βαρύ, να δώσουν ένα όνομα στο παιδί τους
Media

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Οι γονείς έχουν ένα χρέος πολύ βαρύ, να δώσουν ένα όνομα στο παιδί τους

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Σ’ αυτόν τον ιερό σκοπό ανακατεύονται όλοι, η Νίνα, ο Οδυσσέας, η Πηνελόπη, ο άστεγος μια κοπέλα που κάνει delivery. 

Οι γονείς έχουν ένα χρέος πολύ βαρύ, να δώσουν ένα όνομα στο παιδί τους. Η Δάφνη και ο Παύλος προσπαθούν να βρουν ένα όνομα που θα κάνει το παιδί περήφανο.

Σ’ αυτόν τον ιερό σκοπό ανακατεύονται όλοι, η Νίνα, ο Οδυσσέας, η Πηνελόπη, ο άστεγος μια κοπέλα που κάνει delivery.

Ο Δάνος ψάχνει όνομα για την εκπομπή του που κόβεται από το κανάλι γιατί δεν κάνει νούμερα, η Ηλιάνα για την καινούρια της επιχείρηση. Το όνομα όμως τελικά είναι πολύ προσωπικό θέμα, και θα το διαλέξει… το μωρό.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Λίγες μέρες μετά, η μεγάλη στιγμή φτάνει, και η Δάφνη είναι έτοιμη να γεννήσει. Ωστόσο, δεν ξέρει ακριβώς πότε. Στο σπίτι συγκεντρώνονται όλοι και ξεκινούν τα πηγαινέλα στο μαιευτήριο.

Ταυτόχρονα, ο Παύλος μαθαίνει ότι η κλινική στην οποία πηγαίνουν θα δωρίσει 50.000 ευρώ στο μωρό που θα γεννηθεί με έναν συγκεκριμένο αριθμό.

Την ίδια ώρα, η Ηλιάνα και η Ρία αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους και ο Μάκης συναντιέται τυχαία στην πολυκατοικία με μια έγκυο και καταλήγουν, λόγω μιας χαλασμένης πόρτας, να κλειδώνονται στην γκαρσονιέρα του. Κι έτσι, έρχεται η ώρα της γέναλλά δεν θα είναι μόνο μία.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα θέλει να καταστρέψει τον Κωνσταντή αλλά ο Μελέτης τον σώζει

Σκοτεινή θάλασσα: Έρχεται στο Mega – Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Spoiler Σασμός: Η Θοδώρα αναβιώνει τη βεντέτα και οδηγεί μέχρι και σε θάνατο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved