Το φετινό Big Brother ήταν το πιο ανατρεπτικό! Τα εξώδικα, το sex tape, έρωτες και... αποκαλύψεις!
Media

Το φετινό Big Brother ήταν το πιο ανατρεπτικό! Τα εξώδικα, το sex tape, έρωτες και... αποκαλύψεις!

Μπορεί το φετινό Big Brother να μην είχε την αναμενόμενη τηλεθέαση και να μην κινήθηκε σε νούμερα που θα ήθελε ο ΣΚΑΪ όμως εκείνο που οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε, είναι πως ήταν αρκετά... ανατρεπτικό! 

Και το φοβερό είναι ότι ξεκίνησε με αρκετές εντάσεις. Σχεδόν... φαντασμαγορικά! Εκεί που πλέον κοντεύαμε να πειστούμε πως ο νέος παρουσιαστής μετά τον Χάρη Βαρθακούρη -πέρυσι- θα ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, μία μέρα μάθαμε ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του Νάταλι Κάκκαβα θα ήταν -όπως και έγινε- οι παρουσιαστές των live του Big Brother. Τι πραγματικά είχε συμβεί; Και τι ακολούθησε;

Χαμός, θα το περιγράφαμε εμείς, ειδικά μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ότι αναλαμβάνει το ζευγάρι την παρουσίαση. Με βίντεό του, ο γνωστός τραγουδιστής δεν κατάφερε να κρύψει την οργή του για όλα όσα είχαν προηγηθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά σε αυτό:

"Λοιπόν παιδιά μου θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, κάτι που τόσο καιρό κυκλοφορούσε σαν δημοσιογραφική πληροφορία, ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother ενώ εγώ είχα υπογράψει κάτι που με τα βδελυγμίας η κυρία Μαραγκουδάκη μου έλεγε όχι- όχι δεν ισχύει, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, κάτι που παίζανε τα sites, τα blogs και εκπομπές ενώ είχα υπογράψει ένα πολύ δεσμευτικό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, τελικά σήμερα ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs.

Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας την πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση. Η συνέχεια στα δικαστήρια".

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα δεν ήθελαν να σχολιάσουν το όλο θέμα. Όμως, αργότερα, καλεσμένοι στην εκπομπή Το Πρωινό οι δυο τους δεν έκρυψαν τον θυμό τους για όσα είχε πει για εκείνους ο Γιώργος Τσαλίκης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε χώρο και χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές… Τελεία πάμε παρακάτω, ας σεβαστούμε την ημέρα». Δείτε το βίντεο με όσα είπαν στην εκπομπή!

Το όλο θέμα, ενώ κατέληξε στα... σκαλιά του δικαστηρίου, κανείς δεν γνωρίζει αν αμφότερες οι πλευρές θα συνεχίσουν την όλη κόντρα ή θα τα βρουν εξωδικαστικά! Ίδωμεν!

Έρωτες, ίντριγκες, καβγάδες και... ένα sex tape!

Όταν πρωτομπήκαν οι παίκτες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού άρχισαν και οι αναγνωριστικές κινήσεις για το ποιος ταιριάζει με ποιον! Εκεί κάπου άρχισαν να ξεπροβάλλουν και οι πρώτες συμπάθειες -μερικές κατέληξαν και σε κάτι παραπάνω- αλλά και οι αντιπάθειες. Ο Ισίδωρος ο οποίος έχει αποχωρήσει προ πολλού από το παιχνίδι, είχε αντιπαρατεθεί ανοιχτά εναντίον του Παναγιώτη Πέτσα, ενός από τους μεγάλους φιναλίστ φέτος.

Η Μαίρη επίσης, παρ' όλο που δεν έφτανε ποτέ στα όρια, είχε καβγαδίσει αρκετές φορές με τον Στιβ Μιλάτο, με τον οποίο μάλιστα αρχικά στο παιχνίδι, είχαν φλερτάρει. Μέχρι που ο Στιβ δήλωσε ανοιχτά ότι εκείνη που είχε αρχίσει να του... παίρνει τα μυαλά ήταν η Σύλια Καραμολέγκου, με την οποία ναι μεν ήρθαν αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι, όμως εκείνη διατυμπάνιζε ότι έχει σχέση εκτός σπιτιού. Μία σχέση που συνεχίστηκε φυσικά και μετά την αποχώρησή της και μάλιστα το ζευγάρι μαζί με τον Στιβ άρχισαν να κάνουν και παρέα!

Τίποτα από τα παραπάνω δεν κράτησε για πολύ παρά μόνο η σχέση που απέκτησε ο Παναγιώτης Πέτσας με την Ανχελίτα, μία σχέση που ενώ δείχνει να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, "προβλήθηκε" τόσο που δημιούργησε πρόβλημα στο... πανελλήνιο. Οι ερωτικές στιγμές τους στον χώρο του ντους, φυσικά και καταγράφηκαν από τις δεκάδες κάμερες που υπάρχουν μέσα στο σπίτι όμως εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι λίγες μέρες μετά διέρρευσαν αυτές οι εικόνες και... εκτός του στούντιο καταγραφής. Μάλιστα, το sex tape που κυκλοφόρησε είναι μαγνητοσκοπημένο μέσα από το στούντιο καταγραφής και παρακολούθησης όσων συμβαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, γεγονός που φυσικά προκάλεσε σάλο.

Όσο για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών, εκείνο που έχει μείνει μέχρι το τέλος, είναι ο έρωτας που έχει γεννηθεί ανάμεσα στην Ανχελίτα και τον Παναγιώτη Πέτσα που κανείς βέβαια δεν γνωρίζει τι μέλλον θα έχει αλλά και η ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους επίσης φιναλίστ Νίκο και Ευδοκία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε την Ευδοκία να παρακαλάει έστω και για ένα φιλί του Νίκου όμως εκείνος να το παίζει... δύσκολος. Μπορεί η παίκτρια του Big Brother 2 να ανοίχτηκε λίγο περισσότερο και να ήθελε να ζήσει τον απόλυτο έρωτα μέσα στο σπίτι, όμως, ο Νίκος θέλησε να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τις κάμερες και όπως ο ίδιος έχει πει αν είναι να κρατήσει το μεταξύ τους, θα το δουν εκτός του σπιτιού και όχι όσο τους καταγράφουν!

Παρόλα αυτά μπορεί οι δυο τους να μην είχαν παραδεχτεί δημόσια ότι έδωσαν το πρώτο τους φιλί όμως στο προηγούμενο live οι παρουσιαστές κατάφεραν να βγάλουν λαβράκι, αφού ένας συγκάτοικος τους κάρφωσε κανονικότατα!

Και ο ίδιος δεν δίστασε να πει «Πού ξέρετε ότι δεν έχουμε δώσει το πρώτο μας φιλί;».

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/12) μάλιστα οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά από ποτέ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved