Σασμός: Πάρτι στο Twitter με τον τσαμπουκά του Μαθιού στον Μανώλη! Επικά σχόλια
Media

Σασμός: Πάρτι στο Twitter με τον τσαμπουκά του Μαθιού στον Μανώλη! Επικά σχόλια

Σασμός: Μπορεί η πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ να ήταν το πιο "δυνατό" σημείο στο αποψινό (15/12) επεισόδιο όμως η πιο δυνατή σκηνή ήταν αυτή που ο Μαθιός ζητάει τα... ρέστα από τον Μανώλη. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Είδαμε πως η Σεμίνα ήρθε τετ α τετ με το παρελθόν της καθώς μιλούσε στη μητέρα του μέλλοντα αρραβωνιαστικού της, του Πετρή.

Ο Διονύσης έμαθε από την Θοδώρα ότι η Σεμίνα αρραβωνιάζεται και άφησε υπονοούμενα για το ένοχο παρελθόν της φίλης της. Δεν της είπε όμως κάτι συγκεκριμένο. Στο μεταξύ, όμως, η Θοδώρα έκανε και άλλη... ζημιά καθώς είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο να λέει στον Μαθιό πως ο αδελφός της, ο Μανώλης ίσως έχει πει κάτι στην Αστυνομία για εκείνον.

Και τότε ο Μαθιός, χωρίς δεύτερη σκέψη και φέρνοντας στον νου του όσα του είχε πει η Θοδώρα πήγε στο Ηράκλειο να βρει τον Μανώλη και να τον ρωτήσει ευθέως αν έχει πει τίποτα στην αστυνομία για εκείνον μετά την έφοδο που έκαναν οι Αρχές στο σπίτι του αλλά και στο σπίτι στο βουνό δήθεν για λαθρεμπόριο όπλων. Ο Μανώλης, όπως πάντα, "πάγωσε" μόλις τον αντίκρισε και μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του πριβέ, στέλνοντας τον συγκάτοικό του, τον Νικηφόρο στην Τζένη για να ξεκαθαρίσουν τον πρόσφατο καβγά τους.

Ο Μαθιός λοιπόν ζήτησε από τον Μανώλη να μάθει αν όντως έχει πει κάτι στην Αστυνομία για εκείνον και εκείνος πραγματικά δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον τρόμο που ένιωθε.

Μάλιστα, όταν ο Μαθιός κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, λέγοντάς του πως απαιτεί να μάθει την αλήθεια, ο Μανώλης αρνήθηκε τα πάντα. Και προς στιγμή τον έπεισε. Η σκηνή αυτή όμως έκανε έξαλλο το Twitter που δεν πιστεύει στο θράσος του Μαθιού ο οποίος ενώ είναι ο φονιάς του Στεφανή, ζητάει και τα... ρέστα από τον Μανώλη ο οποίος -να θυμίσουμε- είναι ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας.

Δείτε τα επικά σχόλια που γράφτηκαν για τη σκηνή Μαθιού και Μανώλη στο Twitter παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:
Σασμός spoiler: Η Θοδώρα θα πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο τις πράξεις της (Video & Photos)

Σασμός: Χαμός στη Super Κατερίνα με τη Δανάη Παππά: «Τσόκαρο σε είπε χθες»

Σασμός: O Μανόλης βυθίζεται στον τρόμο, αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved