Mega Καλημέρα: Λύγισε η Δούκισσα Νομικού -  Η συγκίνηση της on air
Media

Mega Καλημέρα: Λύγισε η Δούκισσα Νομικού - Η συγκίνηση της on air

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (16-12) η Δούκισσα Νομικού. 

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύζυγό της ενώ συγκινήθηκε μιλώντας για τα παιδιά της αλλά και τις δράσεις της ως Πρέσβειρα του «Μαζί για το Παιδί».

«Ο Δημήτρης είναι πολύ υποστηρικτικός και ότι και να βάλω στο μυαλό μου μου λέει πήγαινε. Αγαπώ και έχω αδυναμία στα παιδιά. Θέλω να προσφέρω όσα πιο πολλά γίνεται. Με μεγάλη μου χαρά έγινα Πρέσβειρα του «Μαζί για το Παιδί». Κάνουν σπουδαίο έργο και βοηθούν πολλές οικογένειες που το έχουν ανάγκη», είπε και συνέχισε:

«Στις δράσεις πηγαίνω με αγωνία για το τι θα συναντήσω. Συγκινούμαι και παίρνω δύναμη. Αυτά τα παιδιά είναι ήρωες και με κάνουν πιο δυνατή και πιο αισιόδοξη. Το με πόσα λίγα πράγματα γίνονται ευτυχισμένα, δεν περιγράφεται», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της αποκάλυψε: «Με τον σύζυγό μου μετά τα παιδιά αλλά και την καραντίνα έχουμε έρθει πιο κοντά. Τον ερωτεύομαι συνεχώς. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί. Αν πάει κάτι να δημιουργηθεί το λύνουμε εκείνη την στιγμή. Πάντως δεν ζηλεύουμε ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον. Αλλά θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Δούκισσα Νομικού: «Όταν κάτι γίνεται καλοπροαίρετο και με χιούμορ και σεβασμό, εμένα δεν με ενοχλεί»

Δούκισσα Νομικού: «Όλα αυτά που ένιωθα στην αρχή για τον Δημήτρη, τώρα είναι επί χίλια»

MadWalk 2021: Το λαμπερό fashion show, τα ρούχα που άλλαζε συνεχώς η Δούκισσα και τα acts στο stage!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved