Παναγιωτόπουλος: Η απάντηση της πρώην συντρόφου του μετά το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Κανάκη
Media

Παναγιωτόπουλος: Η απάντηση της πρώην συντρόφου του μετά το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Κανάκη

Στην εκπομπή Tlive μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (16-12) η πρώην σύντροφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία τον κατήγγειλε για δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών.

Όπως είπε στην εκπομπή η ίδια δεν επιθυμεί να γίνουν γνωστά τα στοιχεία της ενώ μεταξύ άλλων έδωσε και την απάντησή της στον Αντώνη Κανάκη μετά το δημόσιο μήνυμα στήριξής του μέσα από την εκπομπή.

«Είμαι λίγο πιεσμένη γιατί με παίρνουν συνέχεια από κανάλια τηλέφωνο, βλέπω στην τηλεόραση κουβέντες που δεν έχω πει ή δεν έχω μιλήσει καν με τις συγκεκριμένες εκπομπές. Αισθάνομαι άσχημα γιατί ενοχλούν άτομα από το περιβάλλον μου, τα οποία δεν έχουν σχέση, είτε δεν είχαν γνώση του συμβάντος.

Αλλά χαίρομαι που ακούστηκαν αυτά στη Βουλή από τον Τσακαλώτο και σήμερα πάλι που άκουσα τον υπουργό να λέει ότι θα αυστηροποιηθούν οι ποινές για τέτοια εγκλήματα. Αυτό που δίνει μία χαρά ότι μέσα από αυτό που έζησα θα αλλάξει κάτι στην κοινωνία. Δεν είναι απλά μία διαρροή προσωπικών στιγμών. Εγώ το βρίσκω καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτή την πράξη. Οπότε είμαι αισιόδοξη ως προς αυτό.

Επίσης είχα ξανά επικοινωνία με την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα και τον κύριο Κανάκη και είπαν ότι θα με στηρίξουν και το εκτιμώ πολύ», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αδελφικός του φίλος αποκαλύπτει: «Η οικογένεια του Στάθη έχει τρελαθεί»

Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από πρώην εργαζόμενη στους Ράδιο Αρβύλα:«Ήξεραν ότι παρενοχλούσε»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή είναι αναγγελία του κρυφού του γάμου στην Αλόννησο ενάμιση μήνα πριν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved