Καρτ ποστάλ: Αυτό είναι το ρομαντικό φινάλε
Media

Καρτ ποστάλ: Αυτό είναι το ρομαντικό φινάλε

Η Έλι έρχεται στην Κρήτη για να γνωρίσει επιτέλους από κοντά τον Τζόζεφ, τον άντρα που ερωτεύτηκε από τις... καρτ ποστάλ του!

Η σειρά που αγαπήθηκε ολοκληρώνεται με ένα επεισόδιο-έκπληξη, με τίτλο «Ποια είσαι;».

Η τρυφερή σειρά που μας «ταξίδεψε» με τις κινηματογραφικές της εικόνες μάς αποχαιρετά με ένα δυνατό επεισόδιο το προσεχές Σάββατο. Η περιπλάνηση του Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) στην Κρήτη ολοκληρώνεται. Το καλοκαίρι τελειώνει, οι τουρίστες φεύγουν σιγά σιγά και έρχεται ο μελαγχολικός Σεπτέμβριος, που προμηνύει τον ερχομό του χειμώνα. Οι μουσικές του καλοκαιριού έχουν σιγήσει και ο νεαρός αρχαιολόγος πρέπει να γυρίσει στην γκρίζα ζωή του Λονδίνου.

Η ευρωπαϊκή μεγαλούπολη του φαίνεται τώρα πιο μουντή και εσωστρεφής από ποτέ. Ανάμικτα συναισθήματα Θλιμμένος, ο Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Αγγλία. Πριν φύγει όμως θέλει να αποχαιρετήσει ξεχωριστούς τόπους, αλλά και ανθρώπους που γνώρισε αυτό το καλοκαίρι. Ανθρώπους που με την προσωπικότητα και την ιδιαίτερη ιστορία τους τον έκαναν να προβληματιστεί και να εξελιχθεί σε αυτή τη μεγάλη διαδρομή αυτογνωσίας στην Κρήτη. Στο μεταξύ, η Ελι (Μάργκαρετ Κλούνι), που τόσο καιρό παίρνει στα χέρια της τις καρτ ποστάλ και τις επιστολές που στέλνει ο Τζόζεφ στην πρώην του, τη Σάρα (Κρυσταλλία Κεφαλούδη), αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα: τα λόγια του την έχουν ιντριγκάρει, προκαλώντας της έντονα συναισθήματα, και θέλει να τον γνωρίσει επιτέλους από κοντά!

Πηγή:Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

Καρτ ποστάλ: Ο Αστέρης.... παπάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved