The Bachelor: Οι πρώτες δηλώσεις της Γιώτας μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της
Media

The Bachelor: Οι πρώτες δηλώσεις της Γιώτας μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της

Η Γιώτα Δημήτροβα μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα για την επεισοδιακή αποχώρησή της από το Bachelor αλλά αναφέρθηκε και στον Αλέξη Παππά

Η Γιώτα είπε στην εκπομπή, Super Κατερίνα: «Με τον Αλέξη είχαμε μια παθιασμένη σχέση. Η έλξη δεν κρυβόταν. Μας έδωσε το κλειδί του δωματίου και στις τρεις και πήγα μόνο εγώ. Εγώ πήγα στο δωμάτιό του γιατί ήθελα να καταλάβω μέχρι που θα το πάει. Να κόψω την αντίδρασή του.

Η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου ήταν να μην πάω. Αλλά αν δεν πήγαινε καμία δε θα μαθαίναμε. Οπότε είπα να κάνω το πρώτο βήμα. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που όσο περισσότερο μου αρέσει κάποιος και τον θέλω, αν ξενερώσω… Αν ήταν μια σχέση που ήταν έξω δε θα τα επέστρεφα τα κοσμήματα. Αλλά όταν είσαι σε ένα τέτοιο παιχνίδι»!

Και πρόσθεσε: «Μου έφυγε αυτό για τον Αλέξη όταν μπήκα στο δωμάτιο στη Ρόδο. Μπορείς να δείξεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα στο παιχνίδι. Δεν κάναμε κάτι στο δωμάτιο. Εγώ στην ουσία κέρδισα από αυτό. Αν δεν πήγαινα στο δωμάτιο… Σε κάποια πράγματα πρέπει να ρισκάρουμε. Ο Αλέξη είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος. Εμένα μου έκανε εντύπωση πως είχε δει πολλά πράγματα για εμένα από πολύ νωρίς»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Αποχώρησε και του έδωσε πίσω τα κοσμήματα που της είχε κάνει δώρο - «Κάγκελο» ο Παππάς

The Bachelor: Η Αθήνα πήγε στη Ρόδο και ζήτησε... φέτα - Έχασε την λαλιά της, η κοπέλα στη ρεσεψιόν

The Bachelor spoiler: Το ταξίδι στη Ρόδο κρύβει πολλές εκπλήξεις - Η αποχώρηση πριν τον τελικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved