Media

Ναταλία Δραγούμη: H επική συμβουλή της Μαίρης Χρονοπούλου: «Μου έλεγε να σφίγγω τα οπίσθιά μου»

Gossip-tv Team

H Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τη σειρά του MEGA «Μάνα είναι μόνο μία» με πρωταγωνίστρια τη Μαίρη Χρονοπούλου στην εκπομπή, Πάμε Δανάη!

Αρχικά τόνισε: «Τον ρόλο της κόρης τον πήρα με αφορμή μια γυμνόστηθη φωτογραφία μου που είχε δημοσιευθεί σε περιοδικό της εποχής. Με είδαν εκεί και με ζήτησαν για τον ρόλο. Το μαγιό μου τότε ήταν στρινγκ και χωρίς από πάνω. Τώρα μου φαίνεται τρελό. Τότε ζουσα σε μια άλλη σφαίρα. Μου λέγανε ότι ζω σε εάν πύργο»!

Και πρόσθεσε: «Η Μαίρη Χρονοπούλου με φώναζε «Ναταλίτσα». Αγαπούσα τη Μαίρη και με αγαπούσε και εκείνη. Όλοι μου λέγανε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι αυστηρή μαζί μου, ωστόσο ήταν γλυκύτατη. Με πήγε στο καμαρίνι της και μου έδειξε όλα της τα ρούχα»!

Η ηθοποιός τόνισε: «Στην δουλειά αυτή είχα τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς, δεν είχα άγχη. Τη 2η χρονιά ζήτησα να φύγω από το «Μάνα είναι μόνο μία» για να κάνω μια πορεία στο θέατρο. Το γύρισμα με τις πρόβες ήταν κάτι πολύ δύσκολο»!

Όσο αφορά στην τελευταία πλάνα του σίριαλ η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως, «τα τελειώματα του επεισοδίου ήταν πάντα κοντινά πλάνα της Μαίρης. Θέλησε να μου χαρίσει το φινάλε αλλά το έκανα χάλια και το έδωσα πίσω. Αγαπούσα πολύ το ρόλο μου δεν μου άρεσε όμως που στον δρόμο με φώναζαν «Λιάνα». Ήθελα να με φωνάζουν Ναταλία»!

Για τις… συμβουλές της Μαίρης Χρονοπούλου στην Ναταλία Δραγούμη, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Η Μαίρη με είχε συμβουλέψει να σφίγγω τα οπίσθιά μου στα κοντινά πλάνα, ώστε να βγαίνω πιο λαμπερή. Mου έλεγε να είμαι πάντα 10 κιλά πιο κάτω από το κανονικό μου ώστε να βγαίνω «όπως πρέπει» στην κάμερα»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Χρονοπούλου: Η ηλικία, τα σπάνια στιγμιότυπα από τον γάμο με τον Μπότσαρη και ο έρωτας με τον Πλέσσα

Η Χρονοπούλου αγκαζέ με τον Μπιμπίλα και η πρώτη έξοδος του Γαρδέλη μετά την αποχώρηση από τη Φάρμα

Το gossip-tv στη βράβευση της Μαίρης Χρονοπούλου στο Μέγαρο Μουσικής & φωτό από την προετοιμασία της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved