The Bachelor: Η ηλικία και όσα δεν γνωρίζετε για την Άννα που διεκδικεί την καρδιά του Αλέξη Παππά!
Media

The Bachelor: Η ηλικία και όσα δεν γνωρίζετε για την Άννα που διεκδικεί την καρδιά του Αλέξη Παππά!

The Bachelor: Η Άννα Ζένιου κατάφερε να μαγέψει τον Αλέξη Παππά και να φτάσει μέχρι και τον τελικό, έχοντας να αντιμετωπίσει την Αθηνά New York ως μοναδική αντίπαλο. 

Η Άννα από την πρώτη στιγμή της στο παιχνίδι, προτίμησε να κρατάει μία πολύ ήρεμη στάση στα πράγματα, όμως όταν έβλεπε τα πράγματα να ξεφεύγουν στον... αγώνα της με τις άλλες κοπέλες, ύψωνε ανάστημα και επιδείκνυε τον δυναμικό της χαρακτήρα αλλά και τη διάθεση να διεκδικήσει μέχρι τέλους την καρδιά του Αλέξη. Και τελικά κατάφερε να βγάλει... νοκ άουτ όλες τις αντιπάλους της για να μπορεί πλέον να είναι στον τελικό.

Η Άννα κατάφερε να κάνει μεγάλη εντύπωση στον Αλέξη, στην πρώτη κιόλας επαφή τους. Δείτε το βίντεο με την πρώτη τους συνάντηση:

Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζετε για την Άννα.

Η νεαρή καλλονή που ζει στη Λευκωσία, είναι ιδιωτική υπάλληλος, λατρεύει το ποδόσφαιρο και στηρίζει φανατικά την Ανόρθωση.

Ο Αλέξης πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τής έδειξε ότι ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη. Μία από αυτές ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο:

«Βλέπω μια εκθαμβωτική παρουσία να με πλησιάζει και ξαφνικά αισθάνομαι ότι χάνω τη μπάλα», ήταν τα πρώτα λόγια του Bachelor Αλέξη Παππά μόλις αντίκρισε για πρώτη φορά τη γοητευτική Άννα, η οποία έκανε είσοδο με ένα πορτοκαλί φόρεμα, αλλά και με μια μπάλα ποδοσφαίρου στα χέρια της. Έχει άλλωστε τρέλα με το ποδόσφαιρο και πάει συνέχεια στο γήπεδο. Δηλώνει ότι έχει χιούμορ και αυθορμητισμό. Δεν της αρέσει το ψέμα και η ειρωνεία.

Έχει σχέση αδυναμίας με τη μητέρα της η οποία μάλιστα είχε έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον Αλέξη και να τον γνωρίσει καλύτερα σε ένα από τα τελευταία ραντεβού τους. Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα είπε η μητέρα της με τον Αλέξη:

Δείτε φωτογραφίες της Άννας και στιγμιότυπά της με τον Αλέξη μέσα στο παιχνίδι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved