Κρίσιμες στιγμές: Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς στην ΕΡΤ1
Media

Κρίσιμες στιγμές: Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς στην ΕΡΤ1

Κρίσιμες στιγμές: Η απελευθέρωση έρχεται, αλλά κάποιοι δεν επιστρέφουν! Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς στην ΕΡΤ1

Ο Δημήτρης, όπως και πολλοί άλλοι, γίνεται στόχος και κάποια μέρα συλλαμβάνεται από τους Γερμανούς. Από εκείνη τη στιγμή, ο χρόνος σαν να σταμάτησε για την Ντόρα. Από την απελπισία τη βγάζει η Μαρία. Της φέρνει γράμμα από τον Δημήτρη. Ο γιος της Μαρίας, ο Μήτσος, είναι κι εκείνος στο ίδιο στρατόπεδο.

Οι δύο γυναίκες, αν και τόσο διαφορετικές, δένονται, συμπαραστέκονται η μία στην άλλη. Η Ντόρα υπόσχεται ότι όταν, με το καλό, απελευθερωθούν και γυρίσει ο άντρας της, θα αναλάβουν τη μόρφωσή του μικρού της γιου, του Κωστάκη. Η εξέλιξη, όμως, θα είναι διαφορετική.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο τέταρτο και τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς, που θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 22:00.

Το ομότιτλο διήγημα της Γαλάτειας Καζαντζάκη, «Κρίσιμες στιγμές», με πρωταγωνιστές τον Άκη Σακελλαρίου και την Τάνια Τρύπη και εξαιρετικούς συντελεστές και ηθοποιούς, είναι το τρίτο σπουδαίο έργο της ελληνικής λογοτεχνίας που μεταφέρεται στη μικρή οθόνη, με τη μορφή μίνι σειράς, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Στην καρδιά της γερμανικής κατοχής, στα δύσκολα και ταραγμένα χρόνια που σφράγισαν ανεξίτηλα τη ζωή μιας ολόκληρης γενιάς, εκτυλίσσεται η δράση του διηγήματος, με κεντρικούς ήρωες ένα ζευγάρι αστών, τον Δημήτρη και την Ντόρα Καλλιγέρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved