Ράλλη: Έξαλλη με την είδηση για τον Παναγιωτόπουλο! «Όποιος κάνει μ@λ@κι@» φεύγει για Μεξικό»
Media

Ράλλη: Έξαλλη με την είδηση για τον Παναγιωτόπουλο! «Όποιος κάνει μ@λ@κι@» φεύγει για Μεξικό»

Αυτό είναι Σαββατοκύριακο: Έξαλλη η Νικολέτα Ράλλη με την είδηση που θέλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά το σάλο και τις καταγγελίες να έχει φύγει για Μεξικό.

«Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις; Άρα εντάξει, μιλάμε ο άνθρωπος δεν… Δεν πας διακοπές στο Μεξικό. Δεν πας αγάπη μου, είσαι καλά κι εσύ; Πήγε στο αεροδρόμιο; Τον είδε ο κόσμος; Τι λέτε; Τις ανάγκες στο Μεξικό και στη Νέα Υόρκη της έχει το θύμα, όχι αυτός», είπε αρχικά στην εκπομπή της και συνέχισε:

«Εν τω μεταξύ, ξέρετε, ούσα σινεφίλ και επειδή βλέπω πάρα πολλές ταινίες, ειδικά αμερικάνικο κινηματογράφο, όποτε κάποιος κάνει μ@λ@κια, φεύγει στο Μεξικό.
Που μπορεί να έχει κάνει το οτιδήποτε, αλλά έχει κάνει σίγουρα κάτι πολύ κακό. Τυχαίο, προφανώς. Ατυχής η σύγκριση, αλλά το αναφέρω. Δεν νομίζω ότι νιώθει ο συγκεκριμένος άνθρωπος», είπε.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Χαμογέλα και πάλι!», ο παρουσιαστής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εχτές εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα πήγαιναν στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ μάλιστα είχε βγάλει και τα σχετικά εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Στάνκογλου: «Πολλά πράγματα δεν περίμενα να τα ακούσω, ήταν φρικιαστικά» (Video)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του (Video)

Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά η πρώην σύντροφός του: «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved