The Voice τελικός: Η λαμπερή έναρξη της βραδιάς που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή!
Media

The Voice τελικός: Η λαμπερή έναρξη της βραδιάς που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή!

To σημερινό live του The Voice  αποτέλεσε τον μεγάλο τελικό, με την αγωνία των παικτών να χτυπά κόκκινο, για να δουν ποιος θα εκείνος, που θα καταφέρει να φτάσει στη κορυφή. 

Είναι το μεγαλύτερο μουσικό σόου, το οποίο έχει κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι κάθε χρόνο αυξάνονται όλο και περισσότερο και ανυπομονούν μαζί και με τους διαγωνιζόμενους, να μάθουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.

Ο σημερινός τελικός του Τhe Voice ξεκίνησε πιο λαμπερά από ποτέ, με τους coaches να δηλώνουν πιο συγκινημένοι από ποτέ για την πορεία των παικτών από την αρχή μέχρι και σήμερα και για το ότι ένα παιδί σήμερα θα ξεκινήσει το μουσικό του μέλλον, με την υπογραφή ενός χρυσού δισκογραφικού συμβολαίου. Το σήμα της έναρξης έδωσε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αρχικά ανέφερε την διαδικασία, που επρόκειτο να τηρηθεί στον τελικό, για να βγει ο μεγάλος νικητής του The Voice.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Πιο συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι είναι οκτώ και οι γραμμές είναι ανοιχτές για εκείνους. Μέχρι και την λήξη των εμφανίσεών τους, οι γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές, και έπειτα θα κλείσουν, για να υπάρξει το πρώτο αποτέλεσμα. Αυτό θα κρίνει ποιοι τέσσερις φιναλιστ θα είναι εκείνοι, που θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Έπειτα από νέα ψηφοφορία ανάμεσα στους τέσσερις, θα παραμείνουν οι δυο τελικοί φιναλίστ, από τους οποίους θα κριθεί και το αποτέλεσμα του νικητή.

Οι οκτώ φιναλιστ του τελικού του The Voice

Σημειώνεται πως οι φιναλιστ που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό είναι: Ο Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Γλυκόκοκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Οι coaches, από την πλευρά τους έδωσαν ευχές στα παιδιά, για ένα λαμπρό μέλλον στη μουσική, το οποίο το αξίζουν πραγματικά, μετά από τόση δουλειά που έχουν κάνει. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε ότι νιώθει τόσο χαρούμενος όσο ένιωθε η Ελλάδα το 2004, μετά την κατάκτηση του Euro.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Πολλές ήταν και οι εκπλήξεις που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, καθώς δυο εξαιρετικά και μοναδικά ντουέτα θα δούμε στο stage του The Voice: τον Σάκη Ρουβά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Έλενα Παπαρίζου με τον Πάνο Μουζουράκη. Το απόλυτα γιορτινό κλίμα του μεγάλου τελικού, έδωσε ένα ξεχωριστό έναυσμα στα παιδιά να δώσουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

The Voice τελικός: Το gossip-tv στη μεγάλη βραδιά για την ανάδειξη του νικητή! Οι πρώτες εικόνες

The Voice: Ο μεγάλος τελικός έφτασε - Όλα όσα θα δούμε

Τηλεθέαση: The Voice ημιτελικός –J2US: Αυτό το πρόγραμμα βγήκε κερδισμένο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved